Villanyvilágítással gazdagodott a Kisbéri Spartacu

 
Vasárnap a Kisbéri Spartacus SE és a Bakonysárkányi SE felnőtt megyei harmadosztályú bajnoki labdarúgó mérkőzése előtt ünnepélyesen is átadták a pályázati forrásból megépült 4 oszlopos, több mint 30 millió forintból megépült, új, pályavilágító rendszert. (2018.11.29)

A beruházás a Magyar Labdarúgó Szövetség Telephely Korszerűsítési pályázatának keretein belül valósult meg. A összköltség 70%-át a Magyar Labdarúgó Szövetség állta, a maradék 30% önerőt pedig Kisbér Város önkormányzata.

Az eseményen részt vett és beszédet mondott Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Popovics György a megyei közgyűlés elnöke, az MLSZ megyei társadalmi elnökségének a tagja Sinkovicz Zoltán Kisbér polgármestere, Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója, dr. Tamtom Péter, a Kisbéri Spartacus SE elnöke, valamint Fallmann József a Kisbéri Spartacus SE labdarúgó szakosztályának vezetője is.

Khéner László megyei igazgató kiemelte, hogy Bakonyalja térsége az elmúlt időszakban nagyon sokat fejlődött a labdarúgás terén is, hiszen több MLSZ-es beruházás is megvalósult Kisbéren és a környék településein. Műfüves labdarúgó pályák épültek, sportöltözők, pályák újultak meg. Az igazgató hozzátette nagy dolog, hogy 21. századi körülményeket teremtünk, de ezeknek a befektetéseknek a szakmai munka minőségének a javulásával kell párosulnia a jövőben.

Kisbéren a következő lépés a lelátó megépítése, hogy még komfortosabb legyen a sportpályára kilátogató nézőknek.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió