Labdarúgó NB III.: Három vereség a végén

 
 Befejeződött az őszi szezon az NB III., Duna-csoportjában. Nem a legszebben búcsúztak csapataink, a Dorog, a Sárisáp és a Környe is vereséget szenvedett. (2008.11.15.)
Dorogi FC - Pénzügyőr 0-1 (0-1)
Dorog, 300 néző, vezette: Molnár Csaba (Bíró Zsolt, Simon Tamás).
Dorogi FC: Grósz - Joó, Farkas, Papes, Robotka, Nász, Bedő (Marcsó), Merényi, (Szoboszlai ) Takács, Csépányi, Aradi (Góman). Edző: Haász Sándor     
 
 A mérkőzés rövid krónikája, 9. perc: Merényi ível a kapu elé szabadrúgást, ami átszáll a védők fölött, Papes jól érkezik, de 8 méteres lövése alig kerüli el a bal alsó sarkot. 13. p. Egy hazai felszabadítás rövidre sikerül, amit a vendégek egyből a dorogi kapu elé játszanak vissza, és a berobbanó Kérényi éles szögből a kapuba lő, 0 – 1.  45. p. Csépányi lefordul a védőkről, 14 m-es lövése alig kerüli el a jobb felső sarkot.  54. p. Góman baloldali beadását Nász perdíti 6 m-ről kapura, de egy védőről a labda szögletre pattan. 67. p. Egy előre vágott labdára Szító rajtol, de Grósz merész kivetődéssel menteni tud. 83. p. Jobboldali beívelést Meggyes visszafejel Schuszter elé, aki jó helyzetben a kapu fölé lő.
 
    A három pont sorsát egy elégé szerencsésnek mondható góllal fordította a maga javára a Pénzügyőr csapata. A második félidőben a dorogiak nagy mezőny fölényben játszottak, és feltétlenül rászolgáltak volna az egy pont megszerzésére.
Jók: Farkas, Papes Robotka,Grósz.
                                              Kiss László
 
További eredmények
 
FC Fehérvár - Siófok II. 0-0
Velence - Csepel 0-1
Dorog - Pénzügyőr 0-1
Soroksár - Környe 1-0

Szigetszentmiklós - Sárisáp: 3-1

Az őszi végeredmény

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió