Labdarúgó NB III.: Alapozás előtt

 
 Lassan megkezdik a felkészülést NB III-as labdarúgócsapataink a  tavaszi szezonra. Megyebeli gárdáink az ősszel nem szerepeltek valami fényesen, lesz mit javítani eddigi teljesítményükön. (2009.01.09.)
Lassan megkezdik a felkészülést NB III-as labdarúgócsapataink a felkészülést a tavaszi szezonra. Megyebeli gárdáink az ősszel nem szerepeltek valami fényesen, lesz mit javítani eddigi teljesítményükön. (2009.01.09.)
 
 
A patinás Dorogi FC áll a legjobban, a 10. helyről várja a folytatást. Pedig nagyszerűen kezdték a bajnokságot, sokáig az élmezőnyben tanyáztak a bányászvárosiak. Aztán hosszú sikertelenségi sorozat után jött az edzőváltás, és a csapat megerősítette pozícióját. A bajnokság március 7-én kezdődik, és június 14-én fejeződik be. Az átigazolási időszak január 20-án kezdődik, február 20-án fejeződik be. Várhatóan mindhárom csapatunknál lesz játékosmozgás.
 
A tabellán elfoglalt hely
10. Dorog (19)
5 győzelem, 4 döntetlen, 6 vereség, 42,2 %-os teljesítmény.
Hazai pályán: 6.
Vendégként: 13.
Legnagyobb különbségű győzelem: 4-0
Legnagyobb különbségű vereség: 1-5
Megjegyzés: a nyáron kizárólag a visszalépők miatt őrizhette meg harmadosztályú tagságát a csapat, ehhez képest az ősszel valamelyest összeszedték magukat, hogy jövőre ne ismétlődhessen meg velük ez a csúfság.
 
A sárisápiak is hullámzóan szerepeltek az ősszel. Ebben a gárdában több van, és bizonyára többet is kihoz magából a tavaszi szezonban.
 
11. Sárisáp (15)
3 győzelem, 6 döntetlen, 6 vereség, 33,3 %-os teljesítmény.
Hazai pályán: 13.
Vendégként: 11.
Legnagyobb különbségű győzelem: 2-0
Legnagyobb különbségű vereség: 0-5
Megjegyzés: a Sárisáp is azon csapatok közé tartozik, akik vendégként több mérkőzést nyertek, mint hazai környezetben, a sok döntetlen miatt azonban mégis otthon gyűjtöttek több pontot az ősz folyamán.
 
Az újonc környeiek még keresik a helyüket, és szokniuk kell az NB III-as légkört. A csapat egyébként egyre jobban összerázódik, és csak a rutintalanság miatt vesztettek fontos pontokat. A szerencse is elpártolt a csapattól. A sárisápiakkal együtt a kiesés elkerülése lehet a tavaszi célkitűzés.
12. Környe (14)
4 győzelem, 2 döntetlen, 9 vereség, 31,1 %-os teljesítmény.
Hazai pályán: 10.
Vendégként: 15.
Legnagyobb különbségű győzelem: 4-2
Legnagyobb különbségű vereség: 0-4

Megjegyzés: a csoport egyik újonca mindent összevetve elfogadhatóan szerepelt az ősszel, bár a környei vezetők egészen biztosan nem elégedettek maradéktalanul a teljesítményükkel.

NB III-as bajnoki tabellák

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió