Labdarúgó NB III.: A Dorog Csillaghegyen nyert

 
 Az NB III., Duna-csoportjában a hétvégén csak a Dorogi FC győzött. A sárisápiak döntetlent játszottak a soroksáriakkal, míg a Környe otthon kikapott a Velence együttesétől. (2008.11.10.)
Az NB III., Duna-csoportjában a hétvégén csak a Dorogi FC győzött. A sárisápiak döntetlent játszottak a soroksáriakkal, míg a Környe otthon kikapott a Velence együttesétől. (2008.11.10.)
 
Csillaghegy – Dorog   0 – 1 ( 0 – 0 )
 
Budapest, III. Kerület pálya, 150 néző, vezette: Lak Balázs, (Nagy László, Nagy Károly).
Dorogi FC: Grósz, Joó, Farkas, Papes, Robotka, Bitter, (Janetka) Merényi, Marcsó, Csépányi, Nász, ( Góman ) Szoboszlai, ( Aradi ). Edző: Haász Sándor.
 
A mérkőzés krónikája, 17. perc. Csépányi a jobbösszekötő helyén lendületesen tör kapura, jól helyezett lövését a kapus szögletre menti. 29. p. Csépányi 18 m-es szabadrúgását ismét jó érzékkel hárítja a hazai kapus. 32. p. Ország a jobboldalon betör a tizenhatoson belülre, ám 8 m-es lövését Grósz szögletre tolja. 43. p. Merényi bal oldali szögletét a berobbanó Joó fejeli kapura, de Magyarics újra hárítani tudja a veszélyes fejest.
56. p. Ország lefordul védőjéről, de lövését Grósz biztosan védi. 58. p. Jobboldali beadás után Nász fejel kapura, de immár sokadszor hárít a hazaiak kapusa.  70. p. Góman mintaszerű labdával indítja Csépányit, aki óriási helyzetben a kifutó kapusba lövi a labdát. 75. p. Janetka a baloldalon fut el, mintaszerű beadását Aradi remek fejessel csúsztatja a bal felső sarokba.    0 – 1.
92. p. Egy kipattanó labdát Nagy Balázs 16 m-ről lő kapura, de Grósz óriási bravúrral a bal kapufára tolja a veszélyes lövést.
 
 Összességében a Dorog csapatának a mérkőzés folyamán több lehetősége volt hogy gólt szerezzen, de a hazaiak kapusa, Magyarics többször is bravúrosan hárított. Végül, egy remek támadás végén Aradi Sándor remek fejesével sikerült elvinni a három értékes bajnoki pontok az igen sportszerűen játszó hazaiaktól.
 
 Jók: Grósz, Farkas, Merényi, Aradi.
 
Haász Sándor: A lényeg, hogy megvan, hogy a többivel mi lesz abban csak reménykedünk.
 
 A következő bajnoki mérkőzés Dorogi FC – Pénzügyőr 2008.11.15-én (szombaton) 13.00 kor lesz.
 
Sárisáp - Soroksár 0-0
 
Sárisáp, 300 néző, vezette: Győri.
Sárisáp-Sikér SE: Prohászka – Zsemberi, Sváb, Győri Z., Szalai N., Galambka, Papp D. (Mali), Bognár I., Ságodi, Makutima (Ebedli Z., Kiss G. (Jurásek).- Edző: Nagy Zsolt.
 
A dobogós helyezésre törekvő soroksáriak ellen becsülettel küzdöttek a sárisápiak, és értékes egy pontot szereztek.
 
Környe - Velence SE 1-3 (0-3)
 
Környe, 200 néző, vezette:  Solymosi.
Környe SE: Rom – Zelenai, Hornyák, Bódi, Németh A., Máj G., Horti (Csapó), Kecskés (Kádas), Takács G., Pajor (Türk), Szedlacsek. Edző: Birta Gábor.
 
Gólszerők: Máj G., illetve Krencz, Keller, Pál.
 
Kár az első félidei elalvásért. A hazai hibákat kegyetlenül kihasználták a 2. helyen álló vendégek.
 
További eredmények
Dunaharaszti - Szigetszentmiklós 1-1
Törökbálint - Balatonlelle 1-0
Pénzügyőr - FC Fehérvér II. 0-2
Siófok II - Mór 3-1
Csepel - III. Kerület 1-3

 

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió