Jótékonysági tornán vett részt az MLSZ megyei igaz

 
Negyedik alkalommal szervezték meg január 5-én Vértessomlón az U40+ Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornát, melyen a visszatérő vendégek, a Kormányhivatal, az MLSZ megyei igazgatósága, a Felsőgalla, a Sissy és a házigazdák együttese mellett idén a Groupama is küzdött a serlegért.(2019.01.08)

A torna abban is különbözött a korábbiaktól, hogy a szervezők jótékonysági programként hirdették meg, az általános iskola tornacsarnokának folyosóján kihelyezett adományládában a kömlődi kisfiú, Koczka Szabolcs gyógyulásához gyűltek a forintok, s mint délután kiderült, szép számmal, hiszen 156 ezer forintot tartalmazott. Az MLSZ Komárom-Esztergom Megye Igazgatósága még ezen felül külön 50.000 Ft-tal támogatja a kisfiú felépülését.

A tornát fölényesen a Sissy csapata nyerte meg.

 Az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatóság csapata 1 győzelemmel és két vereséggel a 4. helyen zárta a hatcsapatos tornát. Az MLSZ csapatában pályára lépett dr. Kancz Csaba Kormánymegbízott, megyei társadalmi elnök, Khéner László megyei igazgató, Tóth Attila a versenybizottság elnöke, Baranya István a szakmai bizottság elnöke, Kálmán-Szilfai Magdolna az igazgatóság pénzügyi munkatársa, Magyar Sándor, Lahos Sándor, Bódis Zoltán és Szekér Pál bizottsági tagok.

 A díjakat Igó István Vértessomló, valamint Bogáth István Kömlőd polgármestere adta át. 

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió