Fair Play Cup megyei döntő

 
A Fair Play Cup középiskolai fiú labdarúgó torna megyei döntőjét Komáromban rendezték. A 2016/2017-es szezonban egyébként minden eddiginél több nevezés érkezett a viadalra országosan is. (2017.04.25)

Fair Play Cup

A nevezési időszak után a csapatokat körzetekbe osztották, egy-egy körzet csapatai selejtezőtornákon mérték össze tudásukat, majd felmenő rendszerű versenyrendszerben jutottak el a megyei döntőbe, most következik a régiós megmérettetés, végül majd az országos. A fiúknál a dobogó legfelső fokára a komáromi Jókai Gimnázium csapata állhatott, mögötte az esztergomi Dobó Gimnázium együttese szerezte meg az ezüstérmet, a harmadik a dorogi Zsigmondy Gimnázium lett, míg a negyedik pozíciót az oroszlányi Hamvas Gimnázium szerezte meg.
A Jókai-iskola jutna tovább első helyezettként, azonban tagjaik közül többen is a floorball vb-re készülnek, nem tudják vállalni az indulást, így a Dobó képviseli megyénket. A régiós döntőt egyébként május 2-án, Székesfehérváron rendezik.
Különdíjak: legjobb kapus: Kecskeméti Bálint (Dobó), legjobb játékos: Olexa Barnabás (Jókai), gólkirály: Jousuf Dzsemil (Dobó), legjobb csapatvezető: Mihajlovics Gábor (Dobó), legsportszerűbb csapat: Bárdos Gimnázium.
A lányok fináléját Tatabányán, a Jubileum Parkban rendezték meg. Első lett  a komáromi Jókai Gimnázium alakulata, mögötte az Árpád Girls végzett, a bronzérmet a Szalézi-Irinyi középiskola zsebelte be, negyedik a Vószem Girls, ötödik az Eötvös József Gimnázium, míg a hatodik helyen a Bláthy gárdája végzett.
Különdíjak: legjobb kapus: Akli Sára (Árpád), legjobb játékos: Kiss Eszter (Szalézi), gólkirály: Baldoni Vanessza (Jókai), legjobb csapatvezető: Deák Béla (Jókai), legsportszerűbb csapat: Bláthy Csajok
A lányok régiós döntőjét szintén Székesfehérváron rendezik május 2-án.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió