Évadnyitó ligaértekezletet tartott az igazgatóság

 
 A megyei bajnokságok megkezdése előtt a szokásoknak megfelelően ligaértekezletet tartott az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága. (2019.03.07)

Az értekezletet dr. Kancz Csaba Kormánymegbízott, az MLSZ megyei társadalmi elnöke nyitotta meg. Az elnök örömét fejezte ki, hogy a TAO támogatások mértéke továbbra is marad, hiszen nagyon sok fejlesztés valósult meg az amatőr labdarúgásban.Az elnökség és az igazgatóság továbbra is elkötelezett a klubok fejlesztésében- tette hozzá az elnök.

dr. Mucsányi Márton az MLSZ TAO pályázatiroda munkatársa tájékoztatta a klubokat a jövőbeli pályázati lehetőségekről.

Khéner László MLSZ megyei igazgató prezentációjában kitért a téli műfüves és futsal tornák tapasztalataira, valamint a jövőbeli versenykiírás tervezeteket is megvitatta a sportvezetőkkel. Az igazgató külön felhívta a sportegyesületek vezetőinek figyelmét a szabályzatok tanulmányozására.

Tóth Attila a Versenybizottság elnöke az aktuális versenyügyekről tájékoztatta a szakembereket. Az értekezleten kisorsolták a Megyei Kupa tavaszi küzdelmeinek első fordulóját. A kupa április 24-én kezdődik és júniusban a döntővel fog befejeződni.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió