Vicze ezüstérme Kecskeméten

 
A második alkalommal megrendezett boccia Magyar Kupában a tatabányai Humanitás SE kiválósága, Vicze István ezüstérmet szerzett. (2009.02.05.)
A második alkalommal megrendezett boccia Magyar Kupában a tatabányai Humanitás SE kiválósága, Vicze István ezüstérmet szerzett. (2009.02.05.)
 
 
A második boccia Magyar Kupának Kecskemét adott otthont. Az első megmérettetést 2007-ben rendezték, így az idén második alkalommal mérték össze tudásukat a résztvevők. A versenyen az összes hazai induló részt vehetett, - nemcsak a nemzetközi besorolással rendelkezők -, mivel számukra is van egy külön kategória (hazai). A viadalra az ország számos pontjából érkeztek, a fővárosi és a házigazda, kecskeméti versenyzők mellett képviseltették magukat szegedi, miskolci, pécsi és tatabányai sportolók is. Komárom-Esztergom megyéből a Humanitás egyesület indult, akik az elért eredmények alapján jól szerepeltek. Vicze István a második helyen zárt a hazai kategóriában, mely egyben a csapat mostani legjobb eredménye lett. Ugyanebben a kategóriában Kiss András is remekül játszott, a hatodik helyen fejezte be a küzdelmet. A BC. 3. kategóriában Szabó Szonja a négy közé jutásért játszott, nem sikerült neki, így az 5. helyen végzett. Tós Zoltán és Pulpiter Norbert a hetedik és a nyolcadik helyet szerezték meg. (Forrás: www.kemma.hu)
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió