Tóth Elvira az elnökségben

 
 A Komárom-Esztergom Megyei Asztalitenisz Szövetség vezetésében változás történt. Saláta Ferenc helyett az új elnökség tag Tóth Elvira lett. (2009.01.07.)
Az elnökség tagjai, elnök: Dr. Henkey István (MÜTF SE Tatabánya). Tagok: Hujberné Molnár Éva (Komárom ASE), Tóth Elvira,  Takács Jenõ (Tokodi AC), Trencsényi Tibor (Szomód). trencsenyi.tibor(kukac)kem-atsz.hu
BEMUTATKOZÓ:
 
Tatán az I. számú Általános Iskolában kezdtem el játszani 8 évesen. Edzõm Kaszab András volt, aki megtanította nekem a pingpong alapjait és megszerettette velem ezt a sportágat. Az õ irányítása alatt bontogattam szárnyaimat és egyre több eredményt értem el. Nagyon sok megyei TOP 12-t nyertem serdülõ, ifjúsági és felnõtt mezõnyben, illetve megyei bajnokságokat egyéni, páros, vegyes páros számokban.
Párosban Hujberné Molnár Évával, Kovács Anikóval míg vegyes párosban pedig Imecs Ernõvel gyûjtöttük az érmeket. 16 évesen kerültem el Gyõrbe a Gyõri MÁVDAC NB I-es csapatához, ahol pár alkalommal játék lehetõséget kaptam. Az itt töltött évek alatt komoly felkészülésekben vehettem részt Kiss Anikó edzõ irányításával. A MÁVDAC mellett megalakult a Bercsényi DSE NB II-es csapata, ahová átigazoltak. A következõ évben feljutottuk NB I-be és 3 évet itt szerepeltünk.
21 évesen kerültem vissza a megyébe, a Komáromi Olajmunkás csapatába. Vízkelety Lajos bácsi lett az edzõm. Csapatunk itt is az NB I-be került, ahol szép eredményeket értünk el. 2 év elteltével 1 éves szünet következett, amikor is megszületett elsõ gyermekem. Ezt követõen még 1-2 évet játszottam, majd következett egy hosszabb szünet, amikor is második gyermekem is megszületett, és két gyermek mellett nem tudtam megoldani a sportolást.
 
Ezek után keresett meg Tokod csapata és játéklehetõséget kínált. A tokodi évek után a mostani csapatomhoz, Magyargencshez igazoltam. A mai napig is aktívan játszom.
 
                                              Tóth Elvira
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió