Sportolók pályázhatnak az olimpiára

 
Minden sportoló álma, hogy egyszer eljusson egy olimpiára. A Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége (MÖOSZ) – a Megyei Önkormányzatokon keresztül – lehetőséget biztosít egy sportolónak, hogy szurkolóként – térítésmentesen – részt vehessen a XXIX. Nyári Olimpiai Játékokon Pekingben. (2008.04.24.)
Sportolók pályázhatnak az olimpiára
 

Minden sportoló álma, hogy egyszer eljusson egy olimpiára. A Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége (MÖOSZ) – a Megyei Önkormányzatokon keresztül – lehetőséget biztosít egy sportolónak, hogy szurkolóként – térítésmentesen – részt vehessen a XXIX. Nyári Olimpiai Játékokon Pekingben.                                                                         

A MÖOSZ költségvetésének terhére vállalja a pályázat nyertesének utazási, a szállás, az olimpiai belépőjegyek, valamint a transzferek költségeit, az egyéb költségek a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzatot terhelik.

Pályázhat minden 18. életévét betöltött, 25 évnél fiatalabb, működő sportegyesületben leigazolt, olimpiai sportágban versenyző sportoló.

A pályázatnak tartalmaznia kell: név, születési idő, lakcím, sportág, sportegyesület, eredmények, egyesületi/szövetségi javaslat

A pályázat benyújtási határideje: 2008. május 9.

Cím: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat – 2800 Tatabánya, Fő tér 4.

A borítékra kérjük írják rá: „Peking 2008”

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió