Rekordfogás a Táti tavon

 
A Táti tó amatőr versenyhorgászok kedvelt felkészülési helye, a vízen többfordulós versenyeket rendeznek. A hétvégén 23 versenyző közel 1200 kiló halat fogott a hat órás versenyen. (2020.09.30)

A 9 órai kezdés első pillanatától kimagasló kapási kedvet mutattak a halak. Minden szektorban nagyon szoros adok-kapok versenyzés folyt, élvezetes fárasztások, nagy kapások és erős halak jellemezték a szombati pályát. A legnagyobb halat Zámbó Krisztiánnak sikerült kifognia ami egy hat és fél kilónál nehezebb ponty volt. Az versenyzők  átlagos fogása megközelítette az 52 kilogrammot.

 

A 2,8 hektár vízfelületű, intenzíven halasított mesterséges kavicsbánya tó utánpótlását a Duna kavicságyán keresztül beszűrődő kristálytiszta víz adja. A tavon csak verseny horgászat folyik, napijegyes horgászat nincs, ezért a halállomány bőséges és fejlett, az állatok jóllétéről folyamatos szakmai felügyelet gondoskodik. A tóban élő halak zöme ponty, továbbá amur, keszeg, kárász, koi ponty, csuka, süllő, pisztráng, compó, busa, fekete amur, tokhalak színesítik az állomány.

 

Rekordfogás Táton

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió