Esztergomban tartotta a Duna Kupát a Vitézek

 
Az első alkalommal megrendezett nemzetközi Duna Kupa döntőjét az Esztergomi Vitézek nyerte meg Esztergomban a horvát Mladost Zagreb ellen. (2017.09.24)

I. Duna Kupa

Rögbi, Duna Kupa, döntő
Esztergomi Vitézek—Mladost Zagreb 16-14 (6-7)
Esztergom, 100 néző, vezette: Szontágh D.
Esztergomi Vitézek: Németh, Szakály, Csáki, Jámbor, Madarász, Visi, Robota, Koller, Zaiba, Suiogán K., Fantanaru, Sovány, Csapó, Bőhm, Molnár. Csere: Varga, Lábos, Volentér, Szóda. Edző: Sölösi László.
Az esztergomi pontszerzők: Suiogán K. 11, Fantanaru 5.

Az elviekben nagyobb játékerőt képviselő vendégcsapat hamar célt ért el, majd a jutalomrúgást értékesítve 7-0-s vezetést szerzett. Hamar felocsúdott azonban az Esztergom és nagy energiákat mozgósított az egyenlítés érdekében. Suiogán Károly két büntetőt is értékesített, ezzel a félidőre sikerült egy pontra felzárkózni.
A második játékrész elején egy újabb sikeres Suiogán-büntetővel aztán a vezetést is átvette a fölényben játszó Esztergom. Florin Fantanaru célja, majd az ezt követő sikeres jutalomrúgás után már 16-7-re vezetett a remekül játszó Vitézek. Bár a Mladost néhány perccel a vége előtt felzárkózott 16-14-re, a fordításra már nem maradt idő, így az Esztergomi Vitézek nyerte az első alkalommal kiírt Duna Kupát.

Forrás: kemma.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió