Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

 
A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. (2020.08.13)

Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.Az U15 és U20-as ifjak a jövő évi Ifjúsági VB helyszínén, a Kunhegyes-Telekhalom melletti Nagykunsági-főcsatornán küzdöttek a bajnoki címekért. A mindent eldöntő utolsó fordulóban nagy volt a nyomás a fiatalokon. A hőmérséklet 33-34 fokig szökött fel ez sem könnyítette áramló víz horgászatát, volt miért izgulni a háttérben a szülőknek.

Az esztergomi Vasas Horgászegyesület versenyzője, a 17 éves Nagy Hunor szintén a mezőny egyik legfiatalabb tagja volt, az összesítésben 30 dekával maradt le az első helyről. Nagyon sok tehetséges fiatalember mutatta meg magát ezen a bajnokságon, sokan első alkalommal, így Szénási Béla kapitánynak nem volt könnyű dolga a keretből csapatot hirdetni, de megyénk versenyzője dobogós eredményével biztosította helyét a magyar válogatottban.

Az ezen a hétvégén zajló női egyéni országos bajnokságon Szegeden Iglódi Rékától várható jó szereplés, aki a Szőnyi Dolgozók Sporthorgász Egyesületének tagja. Ő korábban női csapattagként kiemelkedően teljesített a tagszövetségek csapatainak országos bajnokságán és idén a magyar válogatott tagja lehet. A versenyzőket támogatta a KEMHESZ és számítanak majd rájuk a horgászsport népszerűsítésében megyénkben.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió