Leányvári sikerek a tatamin

 
Eredményes heteket tudhat maga mögött a Leányvár SE cselgáncs csapata, hiszen Pfluger Antal tanítványai diák, serdülő és ifjúsági versenyeken is szép eredményeket értek el. (2014.03.03.)

Eredményes heteket tudhat maga mögött a Leányvár SE cselgáncs csapata, hiszen Pfluger Antal tanítványai diák, serdülő és ifjúsági versenyeken is szép eredményeket értek el. (2014.03.03.)


 

lőször az ifjúságiak léptek tatamira, ráadásul az év legfontosabb hazai versenyén, az országos bajnokságon. A siklósi viadalon a bajnoki cím megszerzése mellett a korosztályos válogatottba való bekerülés is cél volt, hiszen hamarosan kezdődnek a nemzetközi versenyek az ifjúságiak számára. A leányváriak közül Kardos Tímea szerepelt a legjobban, aki a 40 kilósok között dobogó harmadik fokára állhatott. Ugyanebben a kategóriában Veres Kinga hetedik lett, míg a nehézsúlyú fiúknál Klányi Márk a negyedik helyen végzett.

A sorban a pilismaróti tehetségkutató verseny következett, ahol Pfluger Antal vezetőedző csapata 280 induló között húsz érmes helyezést szerzett. A gyermek, diák és serdülő sportolók megmérettetésén a legjobban Bócsa Lotti, Legény Glória, Hertlik Máté,Bugyi Áron, Tandi Zsanett és Tandi Alexa teljesített, hiszen valamennyien aranyérmet vehettek át az eredményhirdetésen.

Március első napján Budapesten, a Honvéd csarnokában rendezték a serdülő korcsoport országos diákolimpiáját. Itt a leányváriak közül hárman is a dobogó harmadik fokára állhattak: Veres Kinga és Kardos Tímea a 36 kilósoknál, míg Tandi Alexa az 57 kilósok között nyert bronzérmet.

A leányvári judósok legközelebb március 8-án, a tatai edzőtáborban rendezendő diák Á és B korcsoportos Magyar-kupán mutathatják meg tudásukat.

Eredmények
Ifjúsági országos bajnokság, Siklós

 40kg: …3. Kardos Tímea, …7. Veres Kinga. +90kg: …4. Klányi Márk.

 Serdülő diákolimpia, Budapest.

36kg: …3. Kardos Tímea és Veres Kinga. 57 kg: …3. Tandi Alexa.

Diák A,B,C,D,E és serdülő verseny, Pilismarót.

Első helyezettek:Bócsa Lotti, Legény Glória,Hertlik Máté,Bugyi Áron, Tandi Zsanett és Tandi Alexa.

Második helyezettek: Molnár Péter, Szlovák Mihály, Fluxli Lili,Veres Kinga és Södér Milán.

Harmadik helyezettek: Nagy Ákos,Nagy Áron, Holh Márton,Csizmadia Szilvia, Hertlik Nóra,Kótai Barnabás, Hangya Gergő, Garzó Áron és Veres Attila.

 Szervezők és felkészítők: Pfluger Antalné, Pócsföldi Gábor,Péntek Zoltán,Sass Dóra és Pfluger Antal.
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió