Cselgáncs: Csernoviczki Éva nyeregben

 
 A szófiai Világ Kupán (olimpiai kvalifikációs verseny) Csernoviczki Éva, a tatabányai Herman DSE kiválósága aranyérmet szerzett, ezzel szinte már biztos, hogy ott lesz a pekingi olimpián. (2008. 01. 28.)

Csernoviczki Éva már 2007-ben letette a névjegyét, miután három VK-versenyen is kiválóan szerepelt. Egy arany- és két ezüstérem volt a termése, és most Szófiában ismét a dobogó tetejére állhatott a 48 kilósok súlycsoportjában. Ezzel már 60 pontot szerzett, vagyis nagyon nagyot kellene bakiznia a hátr lévő három Világ Kupán, hogy lemaradjon a pekingi olimpiáról. Szófiában remekelt Éva, és öt meccséből hármat ipponnal nyert meg, a döntőben nagy ellenfelét, a német Michaela Baschint jukóval győzte le. Klubtársa, Szabó Brigitta az első fordulóban vereséget szenvedett, így helyezetlenül zárta a VK-t.

Csernoviczki Éva (fehérben) lendületben

A Tatai HAC-Herman DSE dzsúdósa, Ónody Bea szereplését nem kísérte szerencse. Első meccsét 10:0-ra nyerte, ám ezután ugyanilyen arányban kikapott, így ő is helyezetlenül zárt az 52 kilogrammosok mezőnyében.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió