Birkózás: Koller András magyar bajnok

 
Koller András, a TSC kiválósága magyar bajnoki címet szerzett a szigetvári a birkózók kötöttfogású serdülő országos bajnokságán. Képünkön a tatabányai fiú a dobogó tetején. (2007. 12. 14.)  

 

Koller András, a Tatabányai SC 59 kilogrammban indult versenyzője a hétvégi sikerrel megkoronázta idei teljesítményét, hiszen a diákolimpia, valamint a szabadfogású OB után az idei harmadik rangos eseményen is győztesként hagyta el a szőnyeget.

- Koller Andris óriási fegyvertényt hajtott végre, hiszen magyar bajnoki címet szerzett 30 induló között az 59 kilogrammos súlycsoportban – értékelt Katona Géza, a TSC birkózó szakosztályának vezetőedzője. – Andris öt győzelemmel lett bajnok Szigetváron. A fiatal birkózó idei teljesítménye kiemelkedő, hiszen tavasszal diákolimpiai bajnokságot nyert, majd júniusban szabadfogásban is bezsebelte a magyar bajnoki címet. Korosztályában a 2007. évben minden jelentős versenyt megnyert. Kósa Dániel magyar bajnoki harmadik helye is nagyszerű siker, hiszen Daninak a diákolimpiai bronzérme után a magyar bajnokságon is 18 induló közül sikerült dobogóra állnia.

Kósa Dániel (jobbról a 2.), bronzérmet szerzett

Eredmények:

Kötöttfogású birkózók serdülő országos bajnoksága, Szigetvár

59 kg. I. Koller András
42 kg. III. Kósa Dániel
72 kg. VII. Majer Ferenc
Edző: Katona Géza

 

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió