Birkózás: Felnőtt csapat ob Dorogon

 
Óriási érdeklődés előzte meg a 2009.évi felnőtt birkózó csapatbajnoki küzdelmeket. Nem kevesebb, mint 20 egyesület nevezett az ez évi bajnokságra. (2009.10.18.)
 
Óriási érdeklődés előzte meg a 2009.évi felnőtt birkózó csapatbajnoki küzdelmeket. Nem kevesebb, mint 20 egyesület nevezett az ez évi bajnokságra. (2009.10.18.)

 

A résztvevőket négy ötös csoportba sorsolták be, ahol a Tatabányai SC. birkózói rendkívül nehéz ellenfeleket kaptak. Többek között a tavalyi bajnok a BVSC-Ganz Tát, az olimpiai II. helyezett Fodor Zoltánnal felálló Ferencvárosi TC. és a tavalyi bajnokságban az élmezőnyben végzett, soraiban az olimpiai ezüstérmes Bárdosi Sándorral erősödő Csepeli Amatőr Birkózó Iskola valamint az Érd volt a tatabányai csapat ellenfele.
 
A tatabányai fiúk példamutató összetartással és hozzáállással vetették magukat a küzdelembe és az elvárásokat felülmúlva az első fordulóban csoportjukban a győztes Ferencváros mögött a II. helyen végeztek.
A kiváló csapatszellemről árulkodik az a tény, hogy a jelenlegi, zömében kadett és junior korú versenyzők mellett a korábbi idők idősebb birkózói is beszálltak a küzdelmekbe.
Bár ezt a csoport II. helyezést nagyon nehéz lesz megtartani, de már eddig is a fiúk remekül helyt álltak.
 
Eredmények:
 
Tatabányai SC. – Ferencvárosi TC. 9:20
Tatabányai SC. – BVSC-Ganz Tát 16:13
Tatabányai SC. – Csepeli ABI 17:15
Tatabányai SC. - Érd 26:5
 
 
A csoportjában II. helyen végzett csapat tagjai:
 
Németh Béla, Molnár József, Papp László, Koller András, Ungi Lajos, Kósa Sándor, Vadas János, Vátzi Attila, Vátzi Zoltán, Bacsa Attila, Bacsa Mihály,
 
A lebonyolítási rend szerint a visszavágó után a csoportok I. helyezettjei az 1-4, a csoportok II. helyezettjei az 5-8 helyezésért küzdenek tovább.
 
A csapat edzője: Katona Géza
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió