Sikeres kudarc Tatabányán

 
Lukács „Csucsu” Kornél autója ugyan nem bírta ki a tatabányai versenyt, de a teljesített gyorsok idejei örömteliek voltak. (2012.11.25.)

Lukács „Csucsu” Kornél autója ugyan nem bírta ki a tatabányai versenyt, de a teljesített gyorsok idejei örömteliek voltak. (2012.11.25.)



 

Kieséséig abszolút első helyen autózott, és utána is több, mint vállalható távolságra volt a tényleges első helyezettől. Nem mellesleg a szervizcsapat ismét jelesre vizsgázott a felmerült probléma gyors megoldásával.

– Amikor néhány nappal a verseny előtt kiderült, hogy ismét a Mitsubishivel indulhatunk, azonnal szervezkedni kezdtünk, mert erre a lehetőségre nem voltunk felkészülve megfelelő gumikkal – mondta a verseny után Lukács Kornél, a Tatai Aréna SE kiválósága. – Ezek az utak annak idején a teherautó-forgalom miatt a teherbíróbb márvány adalékkal készültek. Főleg az oroszlányi gyorson pont csak a kanyarok vannak „fehér” aszfaltból. Ezekre a szakaszokra a rendező lassítókkal, mi pedig a számunkra elérhető legpuhább gumikkal készültünk.

Lukács Kornél is meglepődött, amikor  az első két szakasz után 17 másodperccel vezettek, ám az autó, ami egész évben kiválóan szolgálta a csapatot, máshogy gondolta. Már az első kitérőben, közvetlenül a rajt után eltört a hajtás egyik tengelye, és véget ért az ígéretes küzdelem, így a ritmusból kiesve, két gyorssasági szakaszt kihagyva tudtak még autózni.

Összességében – a kiesés ellenére is – elégedettek vagyunk az eredménnyel, mivel a magyar élmezőnyből ismert nagy nevekkel szemben is sikerült jó, vagy jobb időket menni. Bizakodóan tekintünk a jövő év elé – zárta gondolatait Csucsu.

 
Pécsváradi Andrea
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió