Hernádi László három trófeával zárt

 
Prágában tartotta éves díjátadó gáláját a FIA, a Nemzetközi Autómobil Szövetség. Az eseményen, melyet megtisztelt jelenlétével Jean Todt, a FIA elnöke, részt vett Hernádi László is (képünkön az elnökkel). A Tatai AC autóversenyzője egy összetett első helyezés mellett két második helyért járó díjat vehetett át. (2014.12.25.)

– A Közép-Európa Zónatrófea szlalom versenyét sikerült megnyerni, míg a hegyi Közép-Európa bajnoki összetettben a második helyen zártam. Ezt a két trófeát Prágában adták át, míg a harmadik díjat, az Európa Kupa összetett második helyezéséért járó serleget korábban Ausztriában vehettem volna át. Arra az ünnepségre nem utaztunk el, mert nem szerettem volna azzal a versenyzővel egy dobogón állni, aki a Rietiben rendezett fontos viadalon egy mondva csinált okkal óvást nyújtott be ellenem. Mivel akkor a szervezők egy két milliméteres tükörhossz eltérés miatt kizártak a versenyből, csak a második helyen zárhattam összetettben az Európa Kupát – mondta tömören Hernádi László, aki hozzátette, hogy a cseh ellenőr kedves volt, és ezt a második helyezésért járó trófeát elvitte a tatai autósnak Prágába, így Jean Todt elnök úr társaságában három elismerést vehetett át.

– Az egy első és két második helyezés további lendületet ad a jövő évi versenyekhez –konstatálta Hernádi László, aki azért kicsit csalódott lehetett, mivel kétséget kitáróan ő Európa legjobb hegyi autóversenyzője.               Péntek Sándor

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió