Csucsu pályázata 2013 autós dekorjára

 
Szeretnéd viszontlátni az ötletedet a gyorsokon, akkor van egy kérésünk hozzád: Tervezd meg Csucsu Citroen C2 R2-es versenyautójának 2013-as dekorját. (2012.12.04.)

Szeretnéd viszontlátni az ötletedet a gyorsokon, akkor van egy kérésünk hozzád: Tervezd meg Csucsu Citroen C2 R2-es versenyautójának 2013-as dekorját. (2012.12.04.)

 A nyertes dekort fogja viselni a versenyautó és a szervizautó a 2013-as szezonban. Itt is csak egy nyerhet, de jó ötlete bárkinek jöhet, úgyhogy az első három helyezettet díjazzuk. Az első helyezett tervét megvalósítjuk, és a jobb egyből élesben le is tesztelheti Csucsuval a művet. A második helyezett Bottari autófelszerelés csomagot és néhány csapatholmit (póló, sapka, stb.)nyer, és a harmadik helyezett rajzolóra is adunk néhány ruhaneműt.




Bármilyen technikával készült terv beküldhető, de a pályázatnak tartalmaznia kell a Citroen C2 R2 és az Iveco Daily (vagy más tetszőleges hosszú-magas szervizbusz) látványtervét oldalankénti, vagy átlós nézetekből. Sok megkötés nincs, de az autók alapszíne fehér, és súgnánk, hogy a szponzoraink a fekete és piros színeket

használják. Valamint nem baj, ha figyelembe veszed a kötelező rajtszámpanelt az ajtókon. Ha bármi kérdésed van, vagy már el is készültél, akkor ide küldj e-mailt: rallyeteam@lhg.hu. Egy jelentkező több tervet is

készíthet. A beküldés folyamatos, végső határideje, 2013. január 15.

Ha szeretnél értesülni a beküldött tervekről, nyomj egy LIKE-ot Csucsu oldalára, és folyamatosan képben leszel. Különben is, mit csinálnál otthon és között?


Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió