LCCK Kupa 2017

 
2017. február 19-én 9 órától kezdődik Pilismaróton a Nyírő Csaba Sportcsarnokban a Leányvári Asztalitenisz és a Pilismarót KSK közös rendezésű LCCK Kupája, melyre szeretettel várják a sporttásakat, és az érdeklődőket egyaránt. (2017.02.11)

asztalitenisz

V e r s e n y k i í r á s


1., A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a Komárom-Esztergom Megye összes asztalitenisz versenyzői számára, a sportág népszerűsítése, és a sportbarátság megtartása és megerősítése.


2., A verseny helye és ideje: Pilismarót, Nyírő Csaba Sportcsarnok 1066 hrsz.
2017. február 19. 09:00 óra


3., A verseny rendezője és támogatói: Leányvári Asztalitenisz és a Pilismarót KSK, LCCK, illetve több leányvári helyi vállalkozó.


4., Versenybíróság: A versenyt lebonyolítja: Bánffy Domokos, Leányvári Asztalitenisz.
és segítséget nyújt: Volenszky István Pilismarót KSK.


5., A verseny résztvevői: Azok a Komárom-Esztergom megyei sportegyesületekben játszó játékosok, akik megyei szintű és a nemzeti bajnokságban szereplő amatőr és profi játékosok, illetve a meghívottak.


6., Versenyszámok:
– férfi páros
– női egyes (min. 4 fő esetén)
-férfi egyes I. Kategória: Minden Komárom Esztergom megyében igazolással rendelkező játékos (Például NB I-III., megye I., Megye II.) illetve minden megyei klubokban versenyengedéllyel nem rendelkező hobby játékos, illetve a meghívottak.
– férfi egyes II. Kategória: megyei I. osztályban szereplő max 4 NB III-as mérkőzésen játszott és minden férfi egyes III. kategóriának megfelelő játékos.
– férfi egyes III. Kategória: megyei II. osztályban szereplő és max 4 megye I-es mérkőzésen játszott és a megyei II. ligában benevezett, illetve a versenyengedéllyel nem rendelkező megyei hobby játékosok és a meghívott hobby játékosok!

– A férfi egyes kategória minimum 5 főtől indul. Ellenkező esetben összevonjuk az I. és II. kategóriát.
– A II. és III. kategóriának megfelelő játékosok szabadon választhatnak, hogy melyik egyes versenyszámban indulnak, de mindkét illetve mindhárom egyes versenyszámban nem indulhatnak, csak az egyikben!
– A női egyes kategóriában csak női versenyzők nevezhetnek.
– Természetesen női versenyzők indulhatnak a férfi egyes egyik választott kategóriájában, és a női egyes és a férfi páros kategóriában is.

7., A verseny lebonyolítása: A férfi és női egyes versenyszámok selejtező csoportokban, majd kieséses rendszerű főtáblán kerül lebonyolításra.
A páros versenyszám kieséses rendszerben kerülnek megrendezésre. Minden mérkőzés három nyert játszmáig tart. A harmadik helyért nem kell játszani.
Az I. és második kategória összevonása esetén az I. kategóriának megfelelő játékosok előselejtező csoportot játszanak, hogy a főtábla melyik irányított helyére kerüljenek, feltételezve hogy összejön 4 fő a selejtező csoportban. Ellenkező esetben megyei játékosokkal kell játszanak selejtező csoportokban, megszüntetve az I. kategóriás versenyt. (1-3 fő).
A létszám idő és igény függvényében vigaszágat is rendezünk az előzőhöz hasonló feltételekkel.

8., Nevezés:
Nevezési díj NINCS.
A nevezéseket Bánffy Domokos részére kell email-ban elküldeni. Email: bdomok89@gmail.com mobil: +36-20-4951029
Nevezések beérkezésének határideje 2017. február 16. csütörtök 24:00
A határidő után érkezett nevezéseket megbeszélés alapján még figyelembe tudjuk venni. A helyszínen viszont nevezést nem tudunk elfogadni.

9., Sorsolás:
– A sorsolást az őszi ranglista szerinti állás illetve az elérhető moatsz ranglista alapján alakítja ki a versenybíróság.

10., Díjazás: A versenyszámok főtábla 1. helyezettjei kupa és éremdíjazásban, 2-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek. A harmadik helyért nem kell játszani.

11., Egyéb:
– A verseny közben az előtérben büfé fog üzemelni, amelyet mindenki ingyenesen igénybe vehet a készlet erejéig.
– Az öltözőben hagyott értékekért a rendezőség felelősséget nem vállal;
– A páros versenyszámokra X-el nevezetteket a versenybíróság válogatás nélkül állítja össze, a versenyen jelenlévő párok összetételén nem módosít;
– A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai az irányadók.
– Minden versenyző a saját felelősségére versenyzik.
– A helyi háziorvos a verseny nagy részén elérhető lesz a közelben, esetleges komolyabb problémák kiküszöbölését segítve. Kérjük, hogy mindenki vigyázzon saját és mások testi épségére.
– A versenybíróság a változtatás jogát fenn tartja.


Leányvár, 2017. Február 11.


Leányvári Asztalitenisz és Pilismarót KSK

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió