Csenge szép sikerei Szlovákiában

 
A Tatai AC asztalitenisz szakosztályát Adamik Csenge képviselte Malaczkyban a Nyílt Szlovák Újonc Kupán, amelyen 15 nemzet fiataljai küzdöttek a helyezésekért három napon át. Csenge (képünkön edzőjével, Lukács Csabával) az U11-es magyar válogatott tagjaként csapatban, párosban és egyéniben is asztalhoz állt. (2015.03.17.)

Volt olyan nap, hogy reggel kilenckor már mérkőzést játszott, és este féltizenegykor az eredményhirdetésen vett részt. Ezen a hosszú napon 11 mérkőzést kellett megvívnia. Kitartóan és eredményesen versenyzett, játékával komoly elismerést vívott ki magának a külföldi szakemberek körében is.

 

Adamik Csenge tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hogy Malaczkyban mind a három versenyszámában dobogóra állhatott. Egyéniben harmadik lett, párosban pedig Kenesey Blankával az oldalán ezüstérmet vehetett át. Az U11-es csapatversenyben a harmadik helyen végző magyar gárda tagja volt. Szép eredményeivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy válogatottunk nyerje meg a csapatok közötti pontversenyt.

 

– Köszönjük egyesületünknek, amely megteremtette a feltételeket ahhoz, hogy kilépjünk a nemzetközi porondra. Csenge pályafutásában fontos, hogy tapasztalatokat szerezzen, megmérettesse magát külföldön is. Szorgalmas tanítvány, aki akarja sikert, és ezért meg is tesz mindent. Edzőként is komoly tapasztalattal gazdagodtam ezen a hétvégén – mondta elégedetten a hazaérkezés után Lukács Csaba, a nagy tatai tehetség trénere.                                      Péntek Sándor

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió