Aikidósok elismerése

 
Veszprémben rendezte a tatai székhelyű Aikido Alapítvány (ez voltaképpen az országos szövetség) a már hagyományos egyhetes nyári edzőtáborát. (2015.08.06.)

Mint minden évben, most is sokan vettek részt Elsner László 6.danos mester edzésein, a tatamin, a TAC aikidósai, mint mindig, ezúttal is nagy létszámmal vettek részt az eseményen.

A tábor vendégei örültek a kissé hűvösebb időnek, így a napi három edzés akadályait könnyebben vették. A foglalkozásokat mindenki lelkesen végezte, a tábor végén vizsgázók pedig alapos és rendszerezett áttekintést kaptak kötelező tudásanyagból, az alapoktól a haladóbb szintig.

Akik sikeresen vizsgáztak: Keszthelyi Judit, Szabolcs Zsuzsanna, Lados Demeter, Balogh Zoltán, Farkas Roman, P. Nagy Viktória, Pospíšil Péter, Hrabovský Péter, Balogh Imre, Kund Iván, Gaál Levente, Takács Gergely, Fekete Gábor, dr. Hénap Gábor, Gurszky Géza, Gurszky Gergő.

Az eseményt színesítette és örömtelivé tette Elsner sensei bejelentése, miszerint a United Hungarian Aikikai Aikido Organizations nevű szervezet, melynek az Aikido Alapítvány alapító tagja, megkapta a tokiói Hombu Dojo (az aikido központja) elismerését. Ez a történelmi jelentőségű lépés mintegy „nagykorúvá” avatja a magyar aikidót, mellyel közel 40 év munkájának gyümölcse érett be. És ennek a szervezetnek az első pillanattól Tata a központja.

Péntek

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió