Ökölvívás

Ökölvívás: Arattak az arénások

A szlovákiai Észak-Komáromban léptek szorítóba a  Tatai és a Tatabányai Aréna SE fiatal ökölvívói, akik  nagyszerűen helyt álltak. (2011.04.11.)  

Tovább

Már nem csattan az ököl

77 éves korában hosszan tartó betegség után elhunyt Csiszár László, a Tatabányai Bányász egykori legendás ökölvívója. 2011. március 11-én 15 óra 30-kor vesznek Laci bácsitól végső búcsút a tatabányai Újtelepi temetőben. (2011.03.08.)

Tovább

Ökölvívás: Versenybírókat avattak

Az évek során több generáció váltotta egymást a Tatabányai Sport Club ökölvívó edzőtermében, azonban vannak, akik a mai napig lejárnak az edzésekre és Rózsa András vezetőedző mellett ők is figyelemmel kísérik, segítik a fiatalabb generáció lelkes versenyzőit az eredményesség érdekében. (2011.03.02.)

Tovább

Flórián profi vb-döntőt vezetett

Prágában vezetett profi ökölvívó világbajnoki döntőt Flórián Béla. Ahogy a tataiak kiváló bírója elmondta, nagy  meglepetéssel zárult a mérkőzés. A címvédő, a WBF albán világbajnoka, Kresnik Qato kihívója tanzániai Karama Nyilawila volt. (2010.12.16.)

Tovább

Ökölvívás: Mikulás Kupa Tatabányán

A TSC ökölvívó termében rendezték meg immáron hatodik alkalommal hagyományos Mikulás Kupa ökölvívó-verseny, melyen 8 egyesület, 44 bunyósa vett részt. (2010.12.13.)

Tovább

Ökölvívó ob: Nikoletta ezüstérmes

    Vecsés adott otthont a női ökölvívók nemzeti bajnokságának. A rendkívül erős mezőnyben t tatabányai András Nikoletta ezüstérmet szerzett. (2010.12.02.)

Tovább

Ökölvívás: Újabb nagy tatai siker

Tovább fényesítették a magyar bajnoki érmeket a Tatai Aréna SE ökölvívói. Bartalos Krisztián (képünkön) ezüstérmet szerzett. (2010.11.11.) 

Tovább

Ökölvívás: Két érem Salgótarjánból

 A hétvégén Salgótarjánba rendezték meg  a junior magyar ökölvívó-bajnokságot, amelyen nagyszerűen szerepeltek a Tatai Aréna SE fiataljai. (2010.10.18.).

Tovább

Tatai bokszklub Tatabányán

Az Aréna Tatai Boksz Club SE Tatabányán indít ökölvívó szakosztályt. Ott, ahol évtizedes hagyományai vannak a sportágnak. (2010.08.28.)

Tovább

Flórián Béla az Univerzumban

 Flórián Béla, a világ egyik legjobb profi ökölvívó bírója is meghívást kapott a nagyszabású hamburgi bunyós gálára, amelyen pontozó bíróként lépett fel a Zbrik-Heiland világbajnoki mérkőzésen. (2010.08.09.)   

Tovább

Pazar bokszgála a Pikantóban

Ideális idő fogadta a megszelídült Öreg-tóhoz érkezőket pünkösdkor. Már nyoma sem volt a napokkal ezelőtti fenyegető vízáradásnak, a homokzsákok is eltűntek. Az I. Pikantó Boxgála fellépői hajnalig szórakoztatták a szépszámú publikumot. (2010.05.24.)

Tovább

70 ÉVESEK A TSC ÖKÖLVÍVÓI

A 100 éves Tatabányai Sport Club, amely idén ünnepli jubileumi évfordulóját köszönti a 70 éve megalakított Ökölvívó szakosztályt. (2010.05.27.)

Tovább

« 12/13. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió