Ökölvívás

RETRO ÖKÖLVÍVÓ GÁLA

Május 29-én (szombat) 14,00 órától lesz a Földi Imre Sportcsarnok mögötti parkolóban a Retro Ökölvívó Gála. (2010.05.27.)

Tovább

Boxgála a Pikantónál

 Május 23-án 15 órai kezdettel rendezi meg a Pikantó mediterrán étterem és szabadidőparkban a Tatai Aréna Sport Egyesület Ökölvívó szakosztálya a II. Boxgálát. (2010.05.17.)

Tovább

Ökölvívás: II. Kempelen Boksz Kupa

A hét végén Komáromban rendeztek meghívásos versenyt (a Komáromi napok keretében) II. KEMPELEN BOKSZ KUPA néven. (2010.05.03.)

Tovább

Ökölvívás: András Nikolett bajnok

 Jól szerepeltek a tatabányai és az oroszlányi ökölvívók a dunántúli viadalon és a női országos bajnokságon. Képünkön András Nikolett a dobogó felső fokán.  (2010.04.28.)

Tovább

Ökölvívás: Czifrik János bronzérmes

A Tatai Aréna SE ökölvívó szakosztálya fennállása legnagyobb sikereit érte el Pécsen az utánpótlás korúak olimpiáján, amelyen Czifrik János bronzérmes lett. (2010.04.04.)

Tovább

ÖKÖLVÍVÁS: Knoll ezüstérmes

 Az elmúlt hétvégén rendezték Budapesten a Jégszínházba az 51. Énekes István ökölvívó emlékversenyt, amely országos szintű és kiemelt válogató versenynek számít. Jól szerepeltek a tatabányaiak és a tataiak. (2010.03.09.)

Tovább

Ökölvívás: Junior és ifi országos bajnokság

Rekordszámú nevezés érkezett a Győrben megrendezett junior országos bajnokságra, ahol 150 bunyós mérte össze tudását. A TSC-s Varga Tamás 6. lett. Az ifibajnokságon is helytálltak a tatabányaiak.  (2009.11.18.)

Tovább

Ökölvívás: Nikoletta udvarhölgy lett

 Szilvásvárad adott otthont a 14. női elit és női junior ökölvívó magyar bajnokságnak. Az óriási érdeklődést jelezte a közel 100 fős nevezés, mivel olimpiai sportággá vált a női ökölvívás. (Képünkön a két tatabányai induló és Rózsa András). (2009.11.10.)

Tovább

Nagy sikerű bunyóverseny az Arénában

  Tatán volt ugyan ökölvívó szakosztály, amely 58 éve megszűnt, ám bunyóversenynek még nem adott otthont a város. Most azonban a nemrégiben alakult Aréna SE történelmi pillanatot varázsolt a sportcentrumba. Nagyszerű eseménynek örülhetett a szép számú közönség. (2009.08.02.)

Tovább

Ökölvívás: Nikoletta ezüstérmes lett

A hölgyek országos versenye volt a Budapest Bajnokság, amelyen a Tatabányai Sport Club ökölvívó szakosztályát András Nikoletta képviselte. A tehetséges lány ezüstérmet szerzett. Fellépés Németországban (2009.04.29.)

Tovább

Ökölvívás: Két TSC-s bronzérem

 Budapesten rendezték meg az 50. jubileumi Énekes István-emlékversenyt, amely kiemelt válogató viadal volt. Nagy siker, hogy két tatabányai fiatal is bronzérmet szerzett. (2009.04.04.)

Tovább

« 13/13. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió