Vízilabda

Tisztes vereség Szegeden

Becsülettel küzdöttek a tatabányai pólóslányok Szegeden, de kikaptak. Az első 8 percben remekül helytálltak a TVSE női vízilabdázói az esélyesebb Szeged otthonában, de a végére elfáradt a csapat, és öt góllal alulmaradt. (2017.10.16)

Tovább

Póló nyár - 2017

A TVSE Tatabánya Vízmű Sportegyesület a Magyar Vízilaba Szövetség tamogatasaval két turnusban, 2017. 06.19-23. és 2017. 06.26-30. közötti időszakban vizilabda tabort szervez. Minden úszni tudó 2004 és utana született fiúk és lany jelentkezését varják, Tatabanyáról, illetve vonzaskörzetéből. A tabor ingyenes! Ebédet és uzsonnat biztositjuk. (2017.05.28.)

Tovább

Hősiesen küzdöttek a tatabányai vízlabdás lányok

A Női OB I. Országos Bajnokság 2015-2016, alapszakaszában, az Alsóház 6. fordulójában a ZF-Eger-EKE csapata fogadta a Tatabányát február 11-én, a Bitskey Aladár uszodában. Bár a hazai csapat már a mérkőzés elején jócskán - 7 góllal - elhúzott, a vendégek azért nem adták fel, igyekeztek mind többször legalább megnehezíteni az egriek dolgát. Zantleitner Krisztina lányai mindvégig hősiesen küzdöttek, és ennek köszönhetően 18:7-re sikerült szépíteniük az eredményt. (2017.02.11)  

Tovább

Megvan az OB I. vízilabdacsapat első győzelme

Férfi OB I: EBP Tatabánya - Kaposvár 8: 6 2016. október 15-én, szombaton az EON Férfi vízilabda OB I. keretében a Tatabányai Sportuszodában fogadta az EBP Tatabánya a Kaposvár csapatát. A rendkívül izgalmas, szoros mérkőzést végül a hazai csapat nyerte, amivel megszerzte első győzelmét ebben a szezonban. (2016.10.18.)

Tovább

Szolnok Réka az égiek csapatát erősíti

Szomorú hírt közölt honlapján a Tatabánya Vízmű Sportegyesület: váratlanul elhunyt 19 éves játékosuk, Szolnok Réka, aki immáron az angyalok közt játszik tovább. 2016. október 8-án, szombaton, a 18 órakor kezdődő Női OB I-es mérkőzés előtt mécses gyújtással emlékeztek rá. A KEMSPORT szerkesztősége nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a család, a barátok és a klub felé. (2016.10.18.)

Tovább

Megsemmisítő vereség

A Tatabánya férfi vízilabdázói az OB I. 3. fordulójában, idegenben vívott mérkőzésen megsemmisítő - 18-4-es - vereséget szenvedtek a Fraditól. A reménytelen küzdelem letaglózta a bányászváros játékosait és szurkolókat egyaránt, a góloknak csupán a Ferencváros csapata és rajongótábora tudott örülni. (2016.10.09.)

Tovább

Tizenöt éremmel térnek haza a mieink

Tizenkettedik helyen zárt Magyarország a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpiai játékok éremtáblázatán. Sportolóink idén nyolc arany- három ezüst- és négy bronzérmet szereztek. Ez két medáliával kevesebb, mint a londoni termés, öttel több, mint a pekingi. (2016.08.22)

Tovább

Kezdődik a felkészülés a tatabányai pólósoknál

Az EBP Tatabánya férfi vízilabda együttese 7 világkupa és vb győztes játékossal erősítette keretét. (2016.07.31)

Tovább

Gólparádéval osztályozó helyen a Tatabánya

A vízilabda OB I.-ből való kiesés elkerülésének első államását az jelentette, hogy a hazai tatabányaiak remek játékkal legyőzték fővárosi riválisukat, így az osztályozót jelentő tizenötödik helyet szerezték meg. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc a meccs előtt egy-egyre állt. A harmadik találkozó tétje: a vesztes búcsúzni kényszerül az élvonaltól. A két gárda rájátszásbeli történetének harmadik fordulója óriási csatát ígért. (2016.05.23)

Tovább

Majdnem sikerült...

Nagy csatában maradt alul Újpesten az OB I-es újonc tatabányai vízilabdacsapat. A vendégek dolgát persze az korántsem könnyítette meg, hogy éppen most bontják a sátortetőt az uszodájuk fölül, így egész héten „albérletben” voltak kénytelenek készülni erre az újabb fontos összecsapásra. (2016.04.11.)

Tovább

Kevés volt a lelkes játék

Szoros mérkőzésen kapott ki az EBP-Tatabánya OB I-es vízilabdacsapata a kaposváriaktól. Az első negyedben ment el a mérkőzés. (2015.11.09.)

Tovább

Jók a vízműves gyerekek

A Tatabányai VSE vízilabda szakosztályának három utánpótlás korosztálya, a gyermek, a serdülők, és az ifik az elmúlt idényben hosszú idő után ismét a felsőházban szerepeltek. A csapatok két edzője, Csányi Róbert és Zantleitner Tamás a srácok teljesítményét, hozzáállását értékelte. (2015.07.14.)

Tovább

« 1/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió