Vízilabda

Vízilabda OB I. B: Félidőben még vezettek

 A férfi vízilabda OB I. B 10. fordulójában a Vízmű Se úgy tűnt, hogy végre kitesz magáért, és megveri a régi ellenlábasát, a MAFC-ot. A meccs felénél még 7:5 volt az eredmény a tatabányaiak javára. (2008.12.04.)

Tovább

Vízilabda: Nem megy a Vízmű SE-nek

 Súlyos vereséget szenvedett a Tatabányai Vízmű a Nagykanizsán a vízilabda OB I. B hatodik fordulójában. Ennél jobb szereplésre számítottak a megyeszékhelyen. (2008.10.03.)

Tovább

Vízilabda OB I. B: Megint a rossz hajrá…

A Tatabányai Vízmű SE az OB I. B 5. fordulójában ismét a gyenge hajrának köszönhetően szenvedett vereséget a fővárosban. (2008.10.28.)

Tovább

Vízilabda OB I. B: Nem volt esély

 A Vízmű SE OB I. B-s vízilabdacsapata a bajnokság harmadik fordulójában súlyos vereséget szenvedett (a második körben is kikapott) a fővárosban. Az igazsághoz tartozik, hogy a tatabányaiak erősen tartalékos csapattal álltak ki a találkozón. (2008.10.13.)

Tovább

Vízisport: Bezár a tatabányai uszoda

 Október elsején megkezdődik  a sportuszoda felújítása. A létesítmény egyebek mellet korszerű térkőburkolatot kap és felújítják a versenymedencét is. (2008.09.26.)

Tovább

Peking 2008: Teljesítményi toplista

 A pekingi olimpián érmes helyeken végző magyar sportolók jól megérdemelt jutalmukat vehetik majd át. A háromszoros ezüstérmes Cseh László (képünkön) kapja a legtöbbet az államjutalomból, összesen 54 millió forintot. (2008.08.24.)

Tovább

Peking 2008: Csúcson a magyar csodacsapat

Férfi vízilabda-válogatottunk a pekingi olimpia utolsó napján 14–10-re legyőzte az Egyesült Államokat a döntőben, így sorozatban harmadszor lett aranyérmes. A magyar csodacsapat egy pillanatra sem hagyott kétséget afelől, hogy ki a világ legjobb együttese. Ezzel a mieink három aranyéremmel zártak az olimpián. (2008.08.24.)

Tovább

Pekingi csapatmenetrendek

 Magyarország három labdajátékos csapatsportágban esélyes az éremszerzésre. Sajnos, a női vízilabdázók már csak a bronzért küzdhetnek, de a női kézisek és a férfi pólósok még a dobogó legfelső fokára is állhatnak. Menetrendek a fináléig. (2008.08.20.)

Tovább

« 6/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió