Vízilabda OB I. B: Nem volt esély

 
 A Vízmű SE OB I. B-s vízilabdacsapata a bajnokság harmadik fordulójában súlyos vereséget szenvedett (a második körben is kikapott) a fővárosban. Az igazsághoz tartozik, hogy a tatabányaiak erősen tartalékos csapattal álltak ki a találkozón. (2008.10.13.)
Vízilabda OB I. B: Nem volt esély
A Vízmű SE OB I. B-s vízilabdacsapata a bajnokság harmadik fordulójában súlyos vereséget szenvedett (a második körben is kikapott) a fővárosban. Az igazsághoz tartozik, hogy a tatabányaiak erősen tartalékos csapattal álltak ki a találkozón. (2008.10.13.)
 
OB I. B: 3. forduló
MAFC – Tatabányai VSE
17-3 (4-1, 4-0, 3-0, 6-2)
Budapest, 100 néző, vezette: Marjai, Tordai.
Tatabányai Vízmű SE: Sági – Sárközi, Adler, Ferenczi 1, Gebauer, Rácz, Miku 1. Csere: Veilandics, Monostori, Daróczi 1, Lakos. Edző: Vojvoda István.
 
Nemrégiben még nagy rangadókat vívott egymással a két együttes, most viszont nem voltak egy súlycsoportban. A hazaiak a legjobb összeállításban játszottak, a tatabányaiaknál viszont több meghatározó vízilabdás is hiányzott. Bartanics, Dorogi, Garami és Petrik nélkül félkezű óriás volt a Vízmű SE.
A mester aggályai már a mérkőzés előtt igazolódtak, hiszen a fővárosiak sziporkázva húztak el az első negyedben három góllal. Ekkor még reménykedtek a vendégek, ám feleslegesen, mert a műegyetemisták tovább fokozva az iramot, a találkozó felénél már 8-1-re vezettek. Ez ám a megszégyenülés, hiszen Vojvoda-mester dirigálása alatt ilyen csúfság nemigen fordult elő. Siránkozni viszont nincs idő, jönnek az újabb feladatok. Ez a csapat többre képes, még tartalékosan is.
                                     Péntek Sándor

 

Vízilabda, férfi OB I. B, 2. forduló

Egy negyednyi nagy remeklés

Tatabányai VSE - Kaposvár VK

7-11 (3-0, 1-3, 1-4, 2-4)
 
Tatabánya: Veilandics - Bartanics, Rácz, Sárközi (2), Dorogi (3), Petrik (2), Gebauer. Cserék: Garami, Monostori, Szűcs, Orosz, Lakos. Edző: Vojvoda István.
 
 Emberelőny: 9 (2 góllal), illetve 7 (4). Ötméteres: 1/0, illetve 0.
 
 Vojvoda mester legszebb álmait valósította meg a vizes legénység az első negyedben. Petrik két szép akciógólt lőtt - az egyiket remek centercsavarból - , Dorogi emberelőnyös helyzetből talált be. A második negyedben kétszer is emberelőnyös helyzetet hibáztak a tatabányaiak, szoros lett a mérkőzés. A következő negyedben ötméterest rontottak a - pályavalasztói jog felcserélése miatt - hazaiak, és újabb két emberelőnyt hagytak ki. A feljutásért küzdő, rutinos vendégek büntettek és a zárónegyedre kétgóllos előnnyel készülhettek. Sárközi bombagólja még befújta a remény szelét az uszodába, de aztán egy kapufán megpattant labda - Veilandics sapkáját is játékba hozva - a hálóban kötött ki. Maradt még a végére egy kis kínlódás - nem sok sikerrel. Vojvoda István: - Ebben az összetételben először játszottunk. Ha a görcsösséget le tudjuk vetkőzni, lesznek még boldogabb perceink is. A végeredmény ellenére, sokkal több volt már ebben a mérkőzésben is. (24 Óra)
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió