Természetjárás

Ha lehet, lesz Gerecse 50

2020-ban a vírus miatt meg nem rendezett Gerecse50 teljesítménytúra 2021. április 17-18-án kerül megszervezésre a tervek szerint. Óvatosan fogalmaznak a szervezők: „Ezek a hírek, változások, tervek csak akkor lépnek érvénybe, ha április harmadik hétvégén a jogszabályok és a vírushelyzet engedi azt, hogy idén a szokott időben megszervezhessük a Gerecse50 teljesítménytúrát. (2021.01.16)

Tovább

Túrázók, erdőjárók figyelmébe!

A Vérteserdő Zrt. közleményt adott ki az erdő- és vadgazdálkodási tevékenységgel érintett helyekkel, időpontokkal. (2021.01.13.)

Tovább

Gombaismereti túrára várnak mindenkit!

A Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület gombász kirándulásra vár mindenkit október 31-én, szombaton! (2020.10.28.)

Tovább

Vadóc László kapta meg a Tatabánya Sportjáért Díja

Vadóc László egy esztendő híján 30 éve dolgozik a Polgármesteri Hivatalban sportreferenseként, a Városi Szabadidősort Szövetség és a Vulkán SE vezetőjeként segíteti Bencsik János munkáját. (2019.05.09)

Tovább

Tata Városáért kitüntetés arany fokozatában részes

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2018-ban a Tata Városáért kitüntetés arany fokozatát adományozta Horváth Zoltánnak, aki az elismerést augusztus 20-án a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vehette át. (2018.08.21)  

Tovább

Téli túra a Fényes Tanösvényen

Téli természetismereti túrát szervez Tatán az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ a Fényes Tanösvényre, január 27-én 9 órától. A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. (2018.01.11)

Tovább

Természetjárók figyelmébe!

Tájékoztatlak Benneteket, hogy a Vértesi Erdő Zrt-nél alakult Erdészek a Vértes Értékeiért Egyesület és az új KEM TJSZ között Együttműködési megállapodás köttetett, mely többek között a Kőhányáson létesítendő Ökoturisztikai Központért is jött létre. (2017.06.27)

Tovább

IX. Pilis túra

A Pilisszentkereszti Szlovák Önkormányzat a Pilisi Szlovákok Egyesületével közösen idén is megrendezi a „Juraj Migaš emléktúrát“, amelyre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Az esemény megfelelő alkalmat jelent arra, hogy a résztvevők jelenlétükkel hozzájáruljanak a magyar és a szlovák nép barátságának elmélyítéséhez. A túra időpontja: 2017. május 20, szombat. (2017.05.12)

Tovább

Újra látogathatóak a pilisi turistautak

A Pilisi Parkerdő Zrt. örömmel tudatja a természetjáró társadalommal, hogy az extrém csapadék- és hóhelyzet miatt lezárt turistautak többségét az erdőgazdaság munkatársai már megtisztították, így a kiadott lezárást feloldják. A károk felmérése jelenleg is zajlik. A közlekedés a korábban említett útvonalakon már nem balesetveszélyes, az Országos Kéktúra érintett szakaszai is újra járhatóak. (2017.05.03)

Tovább

Több mint hatezren a Gerecsében

Az idén először rendezték meg úgy a Gerecse 50 teljesítménytúrát - valamint a 30, a 20, és a 10 kilométerest is -, hogy nem lehetett a helyszínen nevezni. (2017.04.17)

Tovább

A „Közép-Dunántúli Piros” túra

A „Közép-Dunántúli Piros” túra célja: hogy a túraútvonal bejárása során a résztvevõk megismerjék a Közép-dunántúli Régió-t, a Bakony, a Vértes és a Gerecse kevésbé ismert tájait, nevezetességeit. A cikkben megtalálható a túra térképe, és a pecsételőhelyek listája. (2017.04.07)

Tovább

III. Gróf Sándor Móric emléktúra

Május 13-án, a bajnai Sándor-Metternich kastélytól rajtol 7 és 10 óra között a III. Gróf Sándor Móric emléktúra. A résztvevők 5, 14 és 26 km-es távokon tesztelhetik gyorsaságukat, állóképességüket. (2017.04.06)

Tovább

« 1/26. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió