Tatai bokszklub Tatabányán

 
Az Aréna Tatai Boksz Club SE Tatabányán indít ökölvívó szakosztályt. Ott, ahol évtizedes hagyományai vannak a sportágnak. (2010.08.28.)
Az Aréna Tatai Boksz Club SE Tatabányán indít ökölvívó szakosztályt. Ott, ahol évtizedes hagyományai vannak a sportágnak. (2010.08.28.)
 
Flórián Béla, aki 52 év után Tatán életre keltette az ökölvívást és az elmúlt években nagyszerű bokszgálákat szervezett a vizek városában, ismét nagy fába vágta fejszéjét. Barátaival, segítőivel, volt sporttársaival újra akarja éleszteni Tatabányán a valaha oly nagy sikerű ökölvívást.
    – Meggyőződésünk, hogy Tatabányán volt, jelenleg nincs, de lesz olyan ökölvívónk, aki nem csak megyénket, de Magyarországot is fogja képviselni a jövőben az Aréna Tatai Boksz Club égiszein belül – tájékoztatott Flórián Béla. – Az Arénába várunk minden sportolni vágyót, nemre, korra, tekintet nélkül, tíztől 100 éves korig. Tatabányai szakosztályunk ugyanis nem csak a versenysportot, de az egészséges élet- és a fitneszsportot is előtérbe helyezi. Edzéseink és trénereink ehhez igazodnak, akik nem csak versenyzői múltukkal, de felkészültségükkel is a jelentkezők maximális kiszolgálását biztosítják majd.
    Hogy kik ezek a trénerek? Ismerősen cseng a nevük az ökölvívás barátai körében. Az egykori kiváló bunyósok: Kalló László, Kardos (Dudu) József, Márton (Venyige) József  és Flórián Béla. Az edzések helye a volt tatabányai Vitai Autósház udvara, a Geotech Thay Boksz Edzőterme, ÖMV-benzinkút mellett. Jelentkezni az edzések időpontjában, kedden és csütörtökön 16.30-19.00-ig, szombaton 10-12 óráig lehet. Az új szakosztály neve: Aréna Tatabányai Boksz Club SE
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió