Ökölvívás: Mikulás Kupa Tatabányán

 
A TSC ökölvívó termében rendezték meg immáron hatodik alkalommal hagyományos Mikulás Kupa ökölvívó-verseny, melyen 8 egyesület, 44 bunyósa vett részt. (2010.12.13.)

A TSC ökölvívó termében rendezték meg immáron hatodik alkalommal hagyományos Mikulás Kupa ökölvívó-verseny, melyen 8 egyesület, 44 bunyósa vett részt. (2010.12.13.)

 

A képen: Rózsa András vezetőedző, Horváth Ádám, Búsch Dániel, Horváth Dániel, Tarr Sándor, Fekete Gábor, Pukló Csilla, Pulai János edző, Váradi Renátó

A Tatabányai SC legjobbjai megmérkőztek Kőszeg, Győr, Oroszlány, Budapest-Sashegy, Székesfehérvár (két csapattal is érkezett) illetve Veszprém csapataival. A jó hangulatú összecsapásokat, nagyon jó mérkőzéseket láthattak a kilátogató érdeklődők, családtagok, barátok. A TSC versenyzői közül 7 fő vett részt a küzdelmekben, akik közül öten győztesen hagyták el a szorítót. A rendezvény végén a szervezők ajándékkal kedveskedtek a résztvevőknek és az éremdíjazás mellett mikulás csomagot is kaptak a versenyzők.

 

Pulai János, edző:  Nagyon örülök, hogy az idei évben is jó hangulatú, színvonalas Mikulás Kupát szerveztünk Tatabányán, ahol a versenyzőink az elvárásnak megfelelően jól küzdöttek. Gratulálok nekik és köszönjük a szép számmal megjelent szurkolók segítő bíztatását is! Ökölvívóink számára a versenyidőszak befejeződött, rövid pihenő következik az ünnepek idején, majd várhatóan újra benépesül az ökölvívó-terem és készülünk a következő megmérettetésekre. Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok a szakosztály nevében az ökölvívó-sport kedvelőinek.

 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió