Ökölvívás

Ökölvívás: Kertvárosi napok

A Kertvárosi Napok keretein belül a Tatabányai Sport Club ökölvívó szakosztálya felkérést kapott, hogy látványos mérkőzésekkel szórakoztassa a rendezvényre kilátogató vendégeket. (2011.09.20.)

Tovább

Készülnek a TSC bunyósai

A nyári szünet után a Tatabányai Sport Club Ökölvívó szakosztályának versenyzői elkezdték a felkészülést az II. félévi versenyekre. (2011.09.10.)

Tovább

Sopron Város Ökölvívó Kupája

Sopron Város kupájáért küzdött két napon át 12 egyesület 53 ökölvívója. Az eseményen a Tatabányai SC fiataljai is részt vettek. (2011.06.27.)

Tovább

III. Pikantó Boxgála Tatán

Harmadik alkalommal rendezték meg a Pikantó Boxgálát az Öreg-tó partjánál, a Pikantó étterem udvarán. Nagy érdeklődés mellett, izgalmas mérkőzéseket láthatott a szép számú nézősereg. (2011.06.17.)

Tovább

Ökölvívó sikerek Trebonban

Rangos esemény szereplői lehettek a Tatabányai SC ökölvívói. Az Európa Kupát Csehországban Trebon városában rendezték meg. (2011.06.16.)

Tovább

Lendületben a TSC bunyósai

Első alkalommal rendezték meg a Forrás Rádió Ökölvívó Gálát. A Tatabányai SC Ökölvívó Szakosztályának vezetői és a szakosztály egykori versenyzői összefogtak, hogy új lendületet adjanak a helyi bunyós életnek. (2011.06.02.)

Tovább

Két bunyóssal két érem

Pozsonyban vettek részt nívós nemzetközi viadalon az Aréna SE ökölvívói. Szlovák, cseh és magyar öklözők meghívásos versenyén a tataiak ismét kitettek magukért. (2011.06.02.)

Tovább

Két bunyóssal két érem

Pozsonyban vettek részt nívós nemzetközi viadalon az Aréna SE ökölvívói. Szlovák, cseh és magyar öklözők meghívásos versenyén a tataiak ismét kitettek magukért. (2011.05.26.)

Tovább

Rutint szereznek a bunyósok

Az idei év első felében megrendezett többfordulós Bizalom Rt kupán a Tatabányai SC ökölvívói folyamatosan részt vettek és számot adtak felkészültségükről. (2011.05.22.)

Tovább

I. Forrás Rádió Ökölvívó Gála

A Bánhidai lakótelep üzletsora előtti nagy parkoló utoljára az 1990-es években adott otthont ökölvívó mérkőzésnek, ezért a Tatabányai SC Ökölvívó Szakosztály vezetősége egy kis nosztalgiára hívja a tatabányai illetve a környező települések küzdősport rajongóit. (2011.05.19.)

Tovább

Bartalos az ifiválogatottban

A Tatai Aréna Boksz Club újabb nagy sikert könyvelhet el. Bartalos Krisztián a szlovákok  ellen bemutatkozhatott a magyar ifjúsági válogatottban. (2011.05.16.)

Tovább

Ökölvívás: Babacsi aranyérmes

  Kaposvár adott otthont az ökölvívók diákolimpiájának, amelyen 62 egyesület 250 versenyzője küzdött négy napon át a helyezésekért. Babacsi Krisztián aranyéremmel térhetett haza. (2011.04.29.)  

Tovább

« 11/13. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió