Híreink

Új köntöst kapott honlapunk

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) önálló honlapja immáron 2007. május eleje óta működik. Az eltelt időben az élet bizonyította, hogy helyes döntése volt a KEM SZÖSZ elnökségének létrehoznia ezt a maximális információkat nyújtó portált. Másfélmilliós nézettsége bizonyítja, hogy a sportot online formában is jól lehet népszerűsíteni. (2014.11.26.)

Tovább

Évértékelés a franciaországi Elzászban

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetségének elnöke, Horváthy Lóránt évértékelő megbeszélésen vett részt a franciaországi Klingenthalban a KEM SZÖSZ német (LSB RLP) és francia (ABS) partnere meghívására. (2014.10.24.)

Tovább

A KEM SZÖSZ évi rendes közgyűlése

Már hagyomány, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) a Tatai Edzőtáborban tarja éves, rendes (évadzáró. évadnyitó) közgyűlését. Ezúttal is az impozáns tekecsarnok adott otthont a fórumnak. (2014.02.25.)

Tovább

KEM SZÖSZ és a Gerecse Natúrpark

Gerecse Natúrpark név használatát adományozta többek között a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége részére is dr. Fazekas Sándor mezőgazdasági miniszter. (2014.02.25.)

Tovább

A KEM SZÖSZ közgyűlése február 20-án

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége 2014. február 20-án (csütörtökön) 16 órától tartja (évadzáró-évadnyitó) közgyűlését, melyre tisztelettel meghívom a KEM SZÖSZ tagszervezeteinek elnökeit (vezetőit). Helyszín a Tatai Edzőtábor tekecsarnoka

Tovább

A KEM SZÖSZ februári közgyűlése

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége 2014. február 20-án (csütörtökön) 16 órától tartja (évadzáró-évadnyitó) közgyűlését, melyre tisztelettel meghívom a KEM SZÖSZ tagszervezeteinek elnökeit (vezetőit..

Tovább

A megye elismerő kitüntetései

Komárom-Esztergom megye kitüntető címeit és elismeréseit, valamint a Komárom-Esztergom Megyéért Szakmai Díjakat ünnepi közgyűlésen adták át a Megyeházán. Az elismerést átvevők között volt Szabó Ferenc, a FÉKEMSZ elnöke és a komáromi Molnár Péter parasportoló.

Tovább

Tehetséges sportolók támogatása

A Sportért, a sportolókért Alapítvány ismét támogatott három tehetséges fiatalt, akiknek a versenyzésükhöz nyújtanak ezzel segítséget.

Tovább

Német vendégek megyénkben

Minden második évben Tatára látogat az a németországi „csapat”, mely Rajna-Pfalz tartományból érkezik a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) meghívására. (2017.07.17.)

Tovább

Francia-német-magyar sportbarátság

A németországi Landessportbund Rheinald-Pfalz és a francia Amicale Bourguignonne des Sports éves konferenciájára ismét meghívást kapott a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetségének (KEM SZÖSZ) vezetése. Az 50 éves partnerkapcsolatot is ünneplő dijoni találkozón részt vett többek között Horváthy Lóránt, Tata alpolgármestere, egyben a KEM SZÖSZ elnöke és a megyei közgyűlés tatai illetőségű alelnöke, Simon Géza. (2013.04.19.)

Tovább

Búcsúzunk Szennyei Józseftől

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették és tisztelték, hogy Szennyei József Béla nyugállományú rakétatüzér alezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) Modellező Szövetségének elnöke türelemmel viselt hosszú betegség után 2013. február 20-án, 58 éves korában elhunyt. 2013. március 5-én (kedden) 11 órakor katonai tiszteletadással búcsúznak a népszerű sportembertől az oroszlányi temetőben. (2013.03.01.)

Tovább

« 3/8. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió