Új köntöst kapott honlapunk

 
A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) önálló honlapja immáron 2007. május eleje óta működik. Az eltelt időben az élet bizonyította, hogy helyes döntése volt a KEM SZÖSZ elnökségének létrehoznia ezt a maximális információkat nyújtó portált. Másfélmilliós nézettsége bizonyítja, hogy a sportot online formában is jól lehet népszerűsíteni. (2014.11.26.)

Amikor a kemsport beindult, azt az alapelvet tűztük ki magunk elé, hogy ez a média arról szóljon, aki olvassa. Ennek maximálisan megfelelt honlapunk, hiszen a sportesemények beharangozói mellett beszámoltunk az eredményekről, a megyénkben számtalan szabadidős és természetjáró eseményekről. Ezeken kívül igyekeztünk kitekinteni más területekre is, így a sportszerető cégek, vállalkozások életére is. Novemberben új köntöst kapott honlapunk. Hogy miért volt erre szükség? Az informatika világában nagy idő a hét év, 2014-ig rengeteget fejlődött, sok újdonság látott napvilágot. Kedves és örökké emlékezetes marad régi weblapunk, amelyet egyszerűbb felépítésű, de látványelemekben gazdagabb követ. Eltűnt a bal oldalról a menüsor, amely felkerült a felső sorba, a képes címlapnyitó alá. Itt a különböző címszavak alatt láthatjuk a sportágakat, azok almenüit, amelyre kattintva megtalálhatjuk, a keresett cikkeket. A megújulás bizonyos időszakok után szükségszerű, most érkeztünk el a honlap életében a „bűvös hét esztendőhöz”, a szükségszerű megújuláshoz. Szeretnénk még sportosabbak, érdekesebbek, információ dúsabbak lenni, régi és új látogatóink számára formailag és tartalmilag is új lendülettel megfelelni, mint ahogy ez a sportban napról-napra megszokott. Ezúton szeretnénk megköszönni a KEM SZÖSZ-höz tartozó sportági szakszövetségek pozitív hozzáállását, nekik is sokat köszönhetünk, hogy weblapunk ilyen sikeres volt az elmúlt hét esztendőben. Továbbra is várjuk észrevételeiket, a hatékony, közös információs munka folytatását. Honlapunkon rövid időn belül még további fejlesztések lesznek, tehát érdemes rendszeresen visszatérni az oldalra. Készül képgaléria, hírlevél és egy játék is. Feltétlenül el kell mondanunk még, hogy a régi honlapunkat és új portálunkat is webes partnerük, a KEM-Bridge Net készítette és fejlesztette.

 

Péntek Sándor, a kemsport szerkesztője

Péntek Sándor
Kemsport főszerkesztője

Horváthy Lóránt a KEM-SZÖSZ elnöke

 Horváthy Lóránt
 KEM SZÖSZ elnöke


Egy új honlap – különösen egy hírportál – átadása mindig felemelő érzés, hiszen ilyenkor minden alkalommal születik valami új. Ez esetben egy régi bázisra – a kitűnő tartalomra – építhettünk egy minden tekintetben a kor elvárásainak megfelelő honlapot. Tizenöt éves webstúdiónk kiemelt partnere a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége, bízunk benne, hogy az elmúlt hét éves kitűnő együttműködésünket egy újabb, ehhez hasonlóan sikeres széria követi, és még további webfejlesztésekkel járulhatunk majd hozzá megyénk sportsikereinek megörökítéséhez. Leljék örömüket a www.kemsport.hu oldalaiban!

 

Cseh Teréz, a KEM-Bridge Net Webstúdió ügyvezető igazgatója

Cseh Teréz
KEM-Bridge Net Webstúdió, ügyvezető igazgatója

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió