Híreink

Ki lesz a megye sportdíjasa?

Március 31-ig lehet javaslatot tenni a Komárom-Esztergom megye Sportjáért 2013 díjra. Várja a javaslatokat a Komárom-Esztergom megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) a penteksandor@gmail.com e-mailon.

Tovább

A KEM SZÖSZ közgyűlése

Mérföldkő a megyei sportszövetségek szövetsége életében, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság támogatja a jövőben a középszintű sportirányító, koordináló szervezeteket, köztük a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetséget (KEM SZÖSZ). Többek között erről is beszélt Horváthy Lóránt, Tata alpolgármestere, a KEM SZÖSZ elnöke a Tatai Edzőtáborban tartott közgyűlésen. (2013.01.27.)

Tovább

A KEM SZÖSZ közgyűlése

A KEM Sportszövetségek Szövetsége január 24-én (csütörtökön) 16.30-tól tartja évzáró-nyitó  közgyűlését a Tatai Edzőtábor  tekecsarnokában.

Tovább

Megállapodás az MTSZ-szel

A Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) együttműködési megállapodást kötött a megyei természetbarát szövetséggel. Változott a tagdíj mértéke is.(2013.01.14.)

Tovább

A Gerecse 50 érdekében

Horváthy Lóránt, a KEM SZÖSZ elnöke és Horváth Zoltán a megyei természetbarát szövetség elnöke igen sokat tett és tesz annak érdekében, hogy a Gerecse 50 teljesítménytúra 31 év után is megőrizze nemzetközi és országos rangját, hogy több ezer túrázó megfelelően legyen kiszolgálva és díjazva a teljesített túrák után. (2012.11.27.)

Tovább

A természet értékekért

A Vérteserdő Zrt. és a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ), valamint annak természetbarát szövetsége együttműködési megállapodást írt alá a természeti- és kultúrtörténeti értékek megóvása érdekében.

Tovább

A KEM SZÖSZ közgyűlése

Élénk érdeklődés mellett tartották meg a Komárom-Esztergom Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) éves rendes közgyűlését, amelyen az Által-ér völgyi kerékpárút építésének jelentőségéről is szó volt.

Tovább

A Gerecse 50 névadó szponzora

Sajtótájékoztatót tart a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége Természetbarát Szövetsége abból az alkalomból, hogy a Gerecse teljesítménytúrának új névadó szponzora a  DECATHLON  Kft.  és  a  KEM SZÖSZ között létrejövő főtámogatói megállapodást nyilvánosan aláírják. (2012.02.06.)

Tovább

Húszéves a Rajna-pfalzi kapcsolat

Tatabányán, a Megyeházán ünnepelték a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ) és a Rajna-pfalzi Sportszövetség sportpartner kapcsolatának 20. évfordulóját. Az eseményre tizenkét vendég érkezett Németországból.

Tovább

Játsszon velünk! II. nyertesei

Befejeződött szellemi totójátékunk, Játsszon velünk! második, befejező fordulója, és kisorsoltuk a sok jó megfejtést beküldők között a 15 szerencsés nyertest.

Tovább

Játsszon velünk! II.

A „Játsszon velünk! II.” játékunk lényege, hogy a honlapunkon hat kérdést teszünk fel, amelyre totószerűen (1, X, 2) kell válaszolniuk kedves olvasóinknak. A kérdések a KEM SZÖSZ és a sportszövetségek életével kapcsolatosak, és valamennyi megtalálható a www.kemsport.hu  böngészése közben.  A helyes megfejtők között 15 nyertest sorsolunk ki, akik értékes nyereményekkel gazdagodnak. Második játékunk sorsolása  2011. február 16-án lesz.  

Tovább

Húszéves a KEM SZÖSZ

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége (KEM SZÖSZ), amelyet 1990. október 30-án  alapított 17 sportági szakszövetség. Képünkön, balról: Horváthy Lóránt, Buzánszky Jenő, Czunyiné dr. Bertalan Judit, Simon Géza és Michl József. (2011.02.03.)  

Tovább

« 4/8. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió