Tenisz

Ünnepel a teniszszövetség

Történelmi távlatokban nem tűnik soknak a 35 év, ám a Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetségnek mérföldkőt jelent az eltelt időszak. Emelt fővel ünnepelheti a szervezet harmincöt esztendős fennállását, amely az 1979-es alakulás óta betölti hivatását.

Tovább

Üdülhetnek a teniszt kedvelő gyerekek

Idén is 60 fő kisiskolás jelentkezhet a zánkai egyhetes tenisz táborba, melynek részvételi díja 2.000 Ft/fő/hét, amennyiben a tanulóval közös háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelme nem haladja meg a 2014. évi minimálbér összegét. (2015.02.03.)

Tovább

A Magyar Tenisz Napja

Február 7-én, a Magyar Tenisz Napján mindenki kipróbálhatja a teniszt és Martina Hingis-szel is találkozhatnak Kapros Anikó, a február 7-i Magyar Tenisz Napjának házigazdája beszélt a közelgő eseményről. (2015.02.01.)

Tovább

35 éves a teniszszövetségünk

A Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetség elnöksége ünnepi díjátadó ülést tartott a tatai edzőtáborban. Ekkor ünnepelte a szervezet fennállásának 35. évfordulóját, és ekkor adták át az idei megyei csapatbajnokságok díjait. Képünkön Horváthy Lóránt elnök. (2014.12.21.)

Tovább

35 éves a megyei teniszszövetség

Idén ünnepli fennállásának 35. évfordulóját a KEM SZÖSZ megyei teniszszövetsége, amely 1979 óta folyamatosan és kiválóan működik. Sok emlékezetes pillanat fűződik a szervezet munkájához. Jelentős szerepet kaptak a nemzetközi kapcsolatok, különösen a németországi Rajna-Pfalz tartománnyal, de az országos szövetséggel, a megyei egyesületekkel is jó a Horváthy Lóránt elnök vezette szervezet együttműködése. (2014. 11.17.)

Tovább

Old-boy’s tenisz a Cseke-ligetben

Remek időben tartották meg a 22. Old-boy’s teniszversenyt Tatán, a Cseke-ligeti teniszcentrumban. A háromnapos eseményre a megye minden szegletéből jöttek, régi ismerősként üdvözölték egymást a teniszbarátok. (2014.09.21.)

Tovább

Old-boy’s tenisz a tatai Cseke-ligetben

Szeptember 19-21-ig, egy év kihagyás után 22. alkalommal rendezik meg a teniszezők Old-boy’s versenyét. A helyszín ismét Tatán lesz, mégpedig a Cseke-ligeti teniszcentrumban.  (2014.09.16.)

Tovább

A 22. tenisz Old-boy’s verseny következik

Szeptember 19-21-ig, egy év kihagyás után 22. alkalommal rendezik meg a teniszezők Old-boy’s versenyét. A helyszín ismét Tatán lesz, mégpedig a Cseke-ligeti teniszcentrumban.

Tovább

Tatán lesz szeptemberben a tenisz Old Boys Kupa

Tatán, a Hotel Kiss étteremben tartotta meg évi rendes közgyűlését a megyei teniszszövetség. Az őszinte légkörű összejövetelen nemcsak a pozitívumokról, de a hiányosságokról is szó esett. (2014.08.12.)

Tovább

A megyei teniszszövetség soros közgyűlése

A Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetség augusztus 7-én tartja évzáró/nyitó közgyűlését Tatán, a Hotel Kiss vendéglőben. (2014.08.01.)

Tovább

Almásfüzitőn lesz a sorsolás

A 2014 évi megyei tenisz CSB kiírásában egy elírás történt. A sorsolás helyszíne a kiírásban szereplőtől eltérően nem Lábatlanon, hanem az Almásfizitői Sportházban lesz. (2014.05.18.)

Tovább

Tenisz megyei csapatbajnokság

A Komárom-Esztergom Megyei Tenisz Szövetség Csapatbajnoki Bizottsága kiírta a 2014. évi bajnokságot. (2014.04.19.)

Tovább

« 2/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió