Tenisz

Tenisz: I. Cseke-ligeti páros tenisztorna

A Tata Városi Tenisz Klub május 31-től június 01-ig rendezi meg hagyományteremtő céllal az I. Cseke –Ligeti páros tenisztornát. Nevezni előzetesen és a helyszínen is lehet. (2008.05.23.)

Tovább

Nyergesi miniteniszezők nagy sikerei

A nyergesújfalui Kernstok-iskola már évek óta résztvevője az országos minitenisz-programnak. A hétvégén Budapesten a MAFC fedett teniszpályáin rendezték az idei év első országos miniteniszversenyét. A nyergesi apróságok remekül szerepeltek.Felvételünkön amásodik osztályosok eredményhirdetése, balról a második Szabó Zsolt. (2008.04.03.)

Tovább

Tenisz: Győzött a Dinnyés-Kroer duó

    2008. február 2-án rendezte meg a KEM Tenisz-szövetség a hagyományos Téli Kupa fedett pályás páros teniszversenyét. A helyszín Almásfüzitő és Komárom volt. (2008. 02. 04.)

Tovább

Tenisz: Évadnyitó Téli Kupa

 2008. február 2-án rendezi meg a megyei teniszszövetség Almásfüzitőn és Komáromban hagyományos fedett pályás évadnyitó versenyét, a Téli Kupát. Elkészült a 2008-as megyei versenynaptár. (2008. 01. 23.)

Tovább

Tenisz: Közgyűlés a Tóth Vendéglőben

A Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetség (KEM TSZ) 2007. november 29-én Ácson tartotta évzáró közgyűlését, amelyen többek között átadták az idei évad megyei csapatbajnokságai díjait. (2007. 11. 30.)

Tovább

Tenisz: Évadzáró Ácson

 A Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetség 2007. november 29-én Ácson tartja évzáró közgyűlését, amelyen többek között átadják az idei évad csapatbajnokságainak díjait is. (2007. 11. 19.)  

Tovább

Tata: XVI. Old-boy’s Tenisztalálkozó

A megye egyik legsikeresebb sportversenye a teniszezők old-boy’s találkozója, amelyet az idén immáron 16. alkalommal rendez meg a Komárom-Esztergom Megyei Teniszszövetség. Pénteken kezdődött a verseny a Tatai Edzőtáborban (ez a központi helyszín) és a Cseke-ligeti Teniszcentrumban. Hatvan egyéni és 28 páros küzd a helyezésekért. Sipos Zoltán felvételén a találkozó résztvevőinek egy csoportja látható. (2007. 09. 15.)  

Tovább

Tenisz: A legsikeresebb találkozók

Immáron 16. alkalommal rendezi meg a megyei teniszszövetség az Old-boy’s teniszversenyt, amelynek a Tatai Edzőtábor (központi helyszín) és a Cseke-ligeti teniszcentrum ad otthont. Az esemény szeptember 14-16-ig lesz, amelynek részleteiről újabb adatokat olvashatnak (2007. 08. 26.)

Tovább

« 10/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió