Kézilabda

Iváncsik Mihály: “Elszaladt mellettünk a világ”

Iváncsik Mihály nevét mindenki ismeri, aki jártas a honi kézilabdában. Tagja volt a Győr háromszoros- 1987-ben, 1989-ben és 1990-ben-bajnok csapatának, illetve az 1985-86-os szezonban IHF kupát nyert. Kétszer volt világ- (1989, 1991) és egyszer Európa-válogatott. Három fia van, Gergő, Tamás és Ádám. A két idősebb korábban az MKB Veszprémet, míg a legifjabb a Tatabánya csapatát erősítette. Mindhárom fia szélsőként játszott, de csak Tamás lett jobbszélső, mint az édesapja.  Iváncsik Mihály pályafutása végén az NB II-es Komáromban játszott, majd 2009-ben befejezte aktív sportolói pályafutását. Az egykori világválogatottat kérdeztük, mit gondol a mai kézilabdáról. (2018.03.01)

Tovább

Megkezdte a felkészülést a Matics-csapat

Hétfőn, a délelőtti erőnléti edzéssel kezdte meg a Grundfos Tatabánya KC a tavaszi folytatására a felkészülést. Az első közös gyakorláson a hazai és külföldi válogatottakban szereplő játékosok nélkül indult a tréning. (2018.01.16)

Tovább

Grundfos: Francia ellenfél az EHF-kupában

A férfi EHF-kupa selejtezőjének harmadik fordulójában a Grundfos Tatabánya KC ellenfele a francia Chambéry lesz. A drukkerek között vannak, akik annak örülnek, hogy nem spanyol vagy német ellenfelet kapott a francia csapat. A tatabányaiak egyébként pont a Chambéryt akarták elkerülni. A magyar kézilabda szövetség beszámolója szerint a keddi, bécsi sorsoláson az is kiderült, hogy a Tatabánya hazai pályán kezdi a párharcát novemberben. (2017.10.18)

Tovább

V. Kanyó Memorial kézilabdatorna Tatabányán

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a Kanyó Memorial kézilabdatornát, ahol a hazai egyesületek mellett négy külföldi klub U14-es és U16-os csapatai versengenek egymással. A mérkőzéseket Tatán és Tatabányán rendezik. (2017.08.24)

Tovább

II. Buzási József Emléktorna Dorogon

Ismét a kézilabdáé lesz a főszerep Dorogon augusztus 25-26-án és szeptember 2-3-án. A Városi Sportcsarnokban immár második alkalommal rendezi meg a Dorogi ESE kézilabda szakosztálya a Buzási József Emléktornát. (2017.08.23)

Tovább

Harmadik lett Szlovéniában a Grundfos

A sikeres csehországi túra után Szlovéniában folytatta a felkészülést Matics Vladan vezetőedző csapata. A Tatabánya Novo Mestóban a harmadik helyet szerezte meg a négyes nemzetközi tornán. A mieink a fehérorosz SzKA Minszk, a szlovén Bajnokok Ligája résztvevő Celje, valamint a házigazdák bajnoki negyedik helyezettje, a KRKA Novo Mesto társaságában küzdöttek a helyezésekért. (2017.08.21)

Tovább

Horvát átlövő a Grundfos-nál

Kétméteres jobblövő erősíti csapatunkat a 2017/2018-as szezontól! Jakov Vrankovics, a 93-as születésű, Vranko becenévre hallgató horvát játékos idáig a Dinamo Bukarest csapatában képviselt húzóerőt. (2017.07.20)

Tovább

Grundfos KC: Dénes újabb egy évre aláírt

Dénes János, a tatabányai kézilabdacsapat kapitánya az egyesületnél folytatja pályafutását. Nagy mozgás egyébként sincs a Grundfos Tatabánya KC háza táján. A bajnoki és kupabronzérmes együttes két kivétellel minden játékosát megtartotta. (2017.07.07)

Tovább

Nem kapott BL-szabadkártyát a Grundfos

A Grundfos Tatabánya KC csapata nem kapott szabadkártyát a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A négyszeres magyar bajnok mellett 14 klub igényelt szabadkártyát annak érdekében, hogy az EHF Kupa helyett a legjobbakat felvonultató BL-ben indulhasson. (2017.06.24)

Tovább

Bronzérmes a Grundfos Tatabánya

A kupabronz után megszerezte a bajnoki bronzérmet is a Tatabánya. A Grundfos csapat kitett magáért, határozott, szép játékukkal egyértelművé tették, hogy megérdemelten vehették át a bronzérmet. Az ünneplés sem maradt el, a játékosokkal együtt örült mindenki, sportvezetők, támogatók, szurkolók. (2017.05.15.)

Tovább

Kiállítás a tatai kézilabda történetéről

2016. végén megépült a tatai Városi Sportcsarnok, mely elsődlegesen a kézilabda utánpótlás és felnőtt csapatok otthona. A városunkban élő gyerekeknek, fiataloknak, a jövő kézilabdásainak fontos, hogy tiszteljék elődeiket és megismerjék azok eredményeit. (2017.04.29)

Tovább

Becsülettel helytállt a Grundfos

Az EHF-kupa negyeddöntőjének első párharcán a berlini rókák (Füchse Berlin) rácáfoltak a nevükre, mert korántsem ravaszságuknak, hanem fegyelmezett, precíz játékuknak köszönhették ötgólos győzelmüket a Tatabánya elleni győri mérkőzésen. (2017.04.23)

Tovább

« 2/42. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió