Becsülettel helytállt a Grundfos

 
Az EHF-kupa negyeddöntőjének első párharcán a berlini rókák (Füchse Berlin) rácáfoltak a nevükre, mert korántsem ravaszságuknak, hanem fegyelmezett, precíz játékuknak köszönhették ötgólos győzelmüket a Tatabánya elleni győri mérkőzésen. (2017.04.23)

Ötgólos berlini győzelem

Az első játékrész derekáig jól tartotta magát a Tatabánya, ám a gyors egymásutánban kapott két 2 perces kiállítás megpecsételte a sorsukat.
Szünet után, már egy felszabadultabban kézilabdázó Tatabányát láthatott a szép számú publikum. Vujovics és Juhász Ádám látványos góljai gyakran ragadtatták tapsra a közönséget. Csak egy „baj volt”. A berlinieknek szinte az egész meccs során egyetlen gyenge periódusuk nem akadt. Egyszer sem kerültek hullámvölgybe, amit esetleg kihasználhattak volna Ilyésék. Emellett a Füchse, a Bányász egyik nagy fegyverét is „leszerelte”. Vranjesék az 57. percben lőtték az első, és egyben utolsó góljukat is a beállós posztjáról. Ezek a találatok pedig nagyon hiányoztak a végelszámolásnál. Ennek ellenére a mieink végig becsülettel küzdöttek, és kis szerencsével még szorosabb eredményt is kiharcolhattak volna.

Grundfos Tatabánya KC – Füchse Berlin (német) 25-30 (11-17)


Tatabánya: Tóth M. – Pásztor Á. 3, Vranjes 1, Sipos A., Ilyés 2, Szöllősi Sz., Vujovics 7(3). Csere: Székely M. (kapus), Grigoras 3, Szöllősi B. 3, Leimeter 1, Bozovics, Juhász Á. 4, Nagy Sz. 1, Dénes. Edző: Matics Vladan.
Berlin: Heinevetter – Lindberg 9(4), Wiede3, Kozina 1, P. Nenadiics 6, F:ath 3, Elisson 1. Csere: Stochl (kapus), Gojun 3, Drux, Tönnesen 3, Jimenez, D. Nenadics 1, Struck. Edző: Velimir Petkovics.


Győr, Audi Aréna, 2500 néző, vezette: Veszovics, Mitrovics (montenegróiak).
Az eredmény alakulása, 4. p.: 1-1, 14. p.: 6-9, 19. p.: 7-13, 25. p.: 10-16, 35. p.: 14-19, 39. p.. 16-20, 44. p.: 18-23, 51. p.: 22-25, 56. p.: 23-28.


Kiállítások: 10, illetve 10 perc.
Hétméteresek: 3/3, illetve 4/4.

Matics Vladan: - Reális az ötgólos különbség. A Berlin rutinos csapat, amely a hibáinkat azonnal büntette, így túl nagy falatnak bizonyult. A mi fiataljainknak ez jó iskola, kiváló alkalom volt a tanulásra. Sajnos, megéreztük Harsányi hiányát, illetve a meccsen megsérült Bozovicsét.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió