Harmadik lett Szlovéniában a Grundfos

 
A sikeres csehországi túra után Szlovéniában folytatta a felkészülést Matics Vladan vezetőedző csapata. A Tatabánya Novo Mestóban a harmadik helyet szerezte meg a négyes nemzetközi tornán. A mieink a fehérorosz SzKA Minszk, a szlovén Bajnokok Ligája résztvevő Celje, valamint a házigazdák bajnoki negyedik helyezettje, a KRKA Novo Mesto társaságában küzdöttek a helyezésekért. (2017.08.21)

Harmadik lett a Grundfos Szlovéniában


A kupa kiírása szerint a két győztes az elsőségért mérkőzhetett, a vesztesek pedig a harmadik helyért.

Grundfos Tatabánya KC – SzKA Minszk 28-29 (11-13)    
Tatabányai góllövők: Harsányi, Juhász Á., Szöllősi B. 4-4, Vrankovics, Pásztor Á., Sipos A., Grigoras 3-3, Vranjes, Vujovics 2-2.
Az EHF-kupában szintén érdekelt minszkiek ellen sok hibával játszott a Matics-csapat. Most nem pörgött úgy a gárda, és sem a védekezés nem állt össze, sem a támadások nem voltak kellően hatékonyak. Így a betegsége miatt Szöllősi Szabolcsot nélkülöző kék-fehéreknél – ezen a napon – jobbnak bizonyult a fehérorosz társaság.

A harmadik helyért a házigazdákkal, akik szoros meccsen maradtak alul a Celjével szemben, csapott össze a Matics-legénység.

Grundfos Tatabánya KC – KRKA Novo Mesto 32-21 (18-10)
A tatabányai gólszerzők: Vrankovics, Vujovics 7-7, Vranjes 5, Rosta M. 3, Bozovics, Juhász Á., Harsányi 2-2, Pásztor Á., Ilyés, Dénes, Szöllősi B.

Ezen a mérkőzésen pályára lépett az újonnan igazolt, fiatal Fekete Dániel is, illetve a „kis” Rosta, aki gólokkal is észre vétette magát.
Az összecsapáson a vendéglátó szlovének fáradt csapat benyomását keltették. Érződött rajtuk az előzőnapi, Celje elleni erőpróba. Ezzel szemben a Tatabánya sikerre éhesen és kicsit bosszúsan – a Minszk elleni fiaskó miatt – lépett pályára.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió