Foci

Labdarúgó NB III.: Csak egy pontnak örülhetünk

Az NB III., Duna-csoportjában igen gyengén szerepeltek csapataink a hét végén. Csak a THAC szerzett egy pontot, a többi együttesünk kikapott. Az FC Tatabánya II. nem lépett pályára. (2008.04.27.)

Tovább

Labdarúgás: Tatabányai bravúr – menetel a THAC

A labdarúgó NB I-ben az FC Tatabánya 2-2-t játszott Diósgyőrben. Az NB III-ban továbbra is jól szerepel a Tatai HAC legénysége. (2008.04.21.)

Tovább

Labdarúgás: Forró hangulat Dorogon

A labdarúgó NB III., Duna-csoportjában: Dorog - Százhalombatta 1-2 (0-1). Sárisáp-Tatabánya II. 1-1, Törökbálint-Tatai HAC 2-0. (2008.03.30.)

Tovább

Labdarúgás: Kitálal a polgármester

Focibotrány az NB I-es FC Tatabánya körül? Tény, hogy szereplésével nem kápráztatja el a megyeszékhely szurkolóit a csapat, de ez lenne a legkevesebb. A remény hal meg utoljára – vélik a csapat vezetői, akik bíznak a bennmaradásban. A kulisszák mögött azonban más dolgok is zajlanak. (www.kemma.hu - 2008. február. 04.)

Tovább

Labdarúgás: Rajnai fiatalok megyénkben

Éppen 15 esztendőre tekint vissza az a partnerkapcsolat, melynek keretében élményekkel teli napokat töltöttek megyénkben azok a fiatalok, akik a Rajnai Labdarúgó Szövetség képviseletében hozzánk látogattak. A vendégek többek között részt vettek a hagyományos Czibor Zioltán-emléktornán is. Felvételünkön: együtt a megyei válogatott a rajnai fiatalokkal. (2007.08. 22.)  

Tovább

« 62/62. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió