Foci

Végső búcsú Kovács Istvántól

Szerdán az angyalföldi Illovszky Rudolf stadionnál búcsúztatták el a 67 éves korában elhunyt KOVÁCS ISTVÁNT a Salgótarjáni BTC, a Vasas SC és a Tatabányai Bányász korábbi 10-szeres válogatott csatárát. (2021.01.21)

Tovább

Önkéntesek jelentkezését várják

Már csak 48 nap, és kezdődik a magyar-szlovén társrendezésű 2021. évi U21-es labdarúgó Európa-bajnokság. A magyar válogatott házigazdaként az A-csoportban a március 24-i nyitó mérkőzésen a németeket fogadják majd a MOL Aréna Sóstón. Az UEFA második legnagyobb tornájának szervezői – és résztvevői is – már lázasan készülnek a kontinensviadalra, azonban a lebonyolításban szükségük lesz segítségre. Most lehetőség nyílik, hogy bárki részese lehessen az Eb-nek, és ehhez nem kell mást tenni, mint önkéntesnek jelentkezni! (2021.01.14)

Tovább

Kassai Viktor az évtized legjobbjai között

Felix Brych lett az elmúlt évtized legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS), a rangsorban Kassai Viktor a kilencedik helyen végzett. (2021.01.14.)

Tovább

Ma van a magyar labdarúgás napja

Ma ünnepeljük a magyar labdarúgás napját: 67 éve, 1953. november 25-én győzte le 6:3-ra az Aranycsapat a londoni Empire Stadiumban – közkeletű nevén a Wembley-ben – az angol válogatottat, s ezzel az első olyan hazai vereséget mérte a sportág feltalálóira, amelyet nem a Brit-szigetekről érkezett ellenféltől szenvedtek el. (2020.11.25.)

Tovább

Az etei Farkas Zoltán lett Magyarország gólkirálya

Vajon ki szerezte hazánkban az összes korosztályból és labdarúgó-bajnokságból a legtöbb gólt a gólkirályok közül 2020-ban? Ezen a versengésen egy Komárom-Esztergom megyei támadó, a 19 éves Farkas Zoltán hetvennégy találattal végzett az élen. A megyei II. U19 Nyugat bajnokságban érte el ezt a sikert az Etei SE csatáraként, és ma már az Almásfüzitő színeiben szerzi a gólokat. (2020.11.24.)  

Tovább

Megújult Szepesi Gusztáv síremléke

A család, az önkormányzat és a Magyar Labdarúgó Szövetség összefogásából szépült meg a futball-legenda, Szepesi Gusztáv síremléke. (2020.11.23.)

Tovább

Elhunyt a korábbi MLSZ-alelnök, Imrő János

61 éves korában elhunyt Imrő János, a Magyar Labdarúgó-szövetség korábbi alelnöke. A tatabányai születésű testnevelő, Imrő János 1998–1999-ben volt a Magyar Labdarúgó-szövetség alelnöke, a Kovács Attila vezette elnökség tagjaként. (2020.11.17.)

Tovább

Dorogra jön a Ferencváros!

Az MLSZ elkészítette a labdarúgó Magyar Kupa sorsolását a legjobb 16 közé jutásért. Komárom-Esztergom megyéből egy csapat, a Dorog volt érdekelt a sorsoláson, és a bányászlegények alaposan bele is húztak, ugyanis a BL-csoportkörös, aktuális magyar bajnokot, a Ferencvárost kapták ellenfélül. A mérkőzésre 2021. január 27-én, szerdán kerül sor. (2020.11.14.)

Tovább

Kidőlt a kapufa Tokodon (archív)

A Tokodi Üveggyári Sport Clubot 1926-ban alapították, másfél évtizednek sem kellett eltelnie ahhoz, hogy eljusson a futballmennyországba – az NB I-be. Túl azon, hogy azonnal kiestek, a tokodiak a 8. fordulóban örökké beírták magukat a magyar labdarúgás történelmébe. (2020.11.08.)

Tovább

NB II: dorogi vereség Siófokon

Két rossz formában lévő csapat mérte össze erejét vasárnap délután, hiszen a Dorogi FC legutóbbi három meccsén csak egy pontra volt jó, a Balaton-partiak pedig még nyeretlenek voltak idegenben. (2020.10.26.)

Tovább

Tokod - Tát 0:2 videóösszefoglaló

Komárom-Esztergom M.II.O. FELNŐTT (2020.09.07)    

Tovább

Mocsa KSE - Tokodi SE 3:2 - videoösszefoglaló

Komárom-Esztergom M.II.O. FELNŐTT (2020.08.31.)

Tovább

« 1/62. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió