Foci

Edzők kötelező továbbképzése, tanfolyamok

A megyei labdarúgó-bajnokságban induló I. és II. osztályú felnőtt csapatok kispadján csak edzői licenccel rendelkező edzők foglalhatnak helyet. A jövőben a játékvezető kérni fogja a meccs előtt a licenc kártyát. Kártyája csak az edzőtovábbképzésen részt vett trénereknek lehet. (2008.07.22.)

Tovább

Labdarúgás: Megyei női focibajnokság

A Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó-szövetség az idén is kiírja a felnőtt női labdarúgó-bajnokságot, amelyet nagypályán játszanak majd. (2008.07.18.)

Tovább

Rajna-Pfalzban jártak ifjú focistáink

A németországi Rajna-Pfalzban vendégeskedtek megyénk utánpótlás-válogatott csapatai. 16 éve tart a gyümölcsöző kapcsolat a KEM LSZ és a pfalziak között (2008.08.15.)

Tovább

Labdarúgó NB II.: Budaörsön kezd a Tatabánya

 Augusztus 9-én rajtol az NB II-es labdarúgó-bajnokság. A Tatabánya együttese Budaörsön lép pályára. A második vonalban a 2008-2009-es évad valamennyi őszi mérkőzésének van időpontja. (2008.07.12.)

Tovább

Labdarúgó NB I.: Kilenc forduló párosítása

 Igaz, hogy megyénknek a 2008-2009-es évadban nem lesz NB I-es labdarúgó-csapata, de az érdeklődés mostanában egyre nagyobb a magyar foci iránt. Ezért is közöljük kedves olvasóinknak az első osztályú bajnokság első kilenc fordulójának párosítását. Sajnos, a hagyományoknak megfelelően csak  ennyit készítettek el a Magyar Labdarúgó Szövetségben. (2008.07.13.)

Tovább

Szlovák siker a Forest Kupán

A Tatai Edzőtáborban rendezték meg a Forest Kupa utánpótlás labdarúgótornát, amelyen a szlovák Zilina végzett az élen. (2008.07.07.)

Tovább

Megyei labdarúgás: Nevezések és versenykiírások

  A KEM LSZ elkészítette a megyei labdarúgó-bajnokságok valamennyi osztályának (felnőttek és ifjúságiak is) versenykiírását, közzé tette a nevezési feltételeket, de a nevezéssel kapcsolatos teendőket is ismerteti. A nevezési lap is letölthető. (2008.07.04.)  

Tovább

Labdarúgó NB III. Búcsú a bajnokságtól

A labdarúgó NB III., Duna-csoportjában is befejeződtek a küzdelmek. A legjobb megyei csapat a THAC lett, a nagy múltú Dorog kiesett a megyei bajnokságba. (2008.06.17.)

Tovább

Labdarúgás: Búcsú az NB I-től, drámai NB III.

 Labdarúgásunk élvonalában befejeződtek a küzdelmek. Az FC Tatabánya verességgel búcsúzott. Az NB III-ban a nagy múltú Dorog két fordulóval a befejezés előtt kiesésre áll. (2008.06.02.)  

Tovább

Labdarúgás: Környe lett a kupagyőztes

  Szerdán játszották a Magyar Kupa megyei döntőjét, amelyen az alsóbb osztályú Környének a THAC elleni 1-1-es végeredmény elegendő volt a végső győzelemhez. (2008.05.29.)  

Tovább

Labdarúgás: Forró közgyűlés várható

  2008. 05. 23-án, 17 órától tartja rendkívüli tisztújító közgyűlését a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség (KEM LSZ). Tatabányán, a Jubileum-parkban lesz a minden bizonnyal forró légkörű fórum. (2008.05.22.)  

Tovább

Labdarúgó NB III.: THAC nyerte a megyei rangadót

Labdarúgó NB III., Duna-csoportjában a Tatai HAC – Dorog mérkőzést kísérte a legnagyobb érdeklődés. A hazaiak 1-0-ra győztek, és folytatták remek tavaszi sorozatukat. (2008.05.04.)

Tovább

« 61/62. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió