Foci

Labdarúgás: Az utánpótlás-nevelésért

  A Tatabánya Polgármesteri Hivatal földszinti nagy tanácsterme ad otthont a labdarúgó utánpótlás-nevelési konferenciának szeptember 16-án (kedd) 15.00-tól.  (2008.09.11.)

Tovább

Labdarúgó NB III.: Jó szombat volt…

 A Duna-csoportban a dorogiak idegenből hoztak egy pontot, míg a környeiek 4-2-re győztek otthonukban a balatonlelleiek ellenében. (2008.09.06.)

Tovább

Labdarúgás: Mátyus János Tatabányán

 A labdarúgó NB II-ben az évadot gyengén kezdő FC Tatabánya erősít. Leigazolta Mátyus Jánost, az egykori válogatott védőt. Mellette Béress János érkezett a BKV Előrétől. (2008.09.01.)

Tovább

Labdarúgó NB II.: Erre vártak a drukkerek

Megtört a jég. Az FC Tatabánya NB II-es focicsapata három vereség után idegenben diadalmaskodott. Erre már nagyon vártak a szurkolók. (2008.09.01.)

Tovább

Labdarúgó NB I.: Haladás a listavezető:

 A Soproni Liga 6. fordulójának szombati játéknapján a listavezető Vasas kikapott Szombathelyen, és a Kecskemétet 4-3-ra legyőző Újpest vette át az első helyet a tabellán. (2008.08.31.)

Tovább

Labdarúgó NB III.: Kiütötte Környét a Dorog

 A foci NB III.-ban újabb megyei rangadót játszottak. Az elmúlt évadban bukdácsoló dorogiak ezúttal is kitettek magukért. Dorog - Környe 4-0 (2-0). (2008.08.30.)

Tovább

Megyei focibajnokság: Három hibátlan

 Az megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban meglepetésre mindössze három csapat száz százalékos, pedig még csak 2. fordulót rendeztek meg a bajnokságban. Meglepő a Komárom és a Bábolna gyenge szezonkezdése. (2008.08.25.)

Tovább

Labdarúgó NB III.: Döntetlen a megyei rangadón

Továbbra is jól szerepelnek szomszédvárak az NB III. Duna-csoportjában. A megyei rangadón: Sárisáp - Dorog 1-1. Környe - Fehérvár II. 0-2. (2008.08.25.)

Tovább

Nagy megyei focibíró-siker

 A tatabányai Kassai Viktor legjobb úton halad álmai megvalósítása felé. Óriási megtiszteltetés és egyben kihívás a fiatal bírónak, hiszen ő fújhatja a sípot a pekingi olimpia férfi labdarúgótornájának döntőjében. Egyik asszisztense az esztergomi illetőségű Erős Gábor. Az Argentína-Nigéria összecsapás szombaton magyar idő szerint reggel hat órakor kezdődik. (2008.08.20.)

Tovább

Labdarúgás: Újabb sorsolások és a női foci

A megyei labdarúgó-szövetségben elkészítették a bajnokságokban még hiányzó sorsolásokat. Köztük a női bajnokság párosítását is. Itt közöljük az NB III. Duna-csoport véglegesítet bajnoki menetrendjét. (2008.08.19.)  

Tovább

Labdarúgó NB III.: Remekeltek csapataink

A labdarúgó NB III., Duna-csoportjában a dorogiak a jó bajnoki rajt után (2-2 Siófokon) 1-0-ra győztek hazai pályán a dunaharasztiak ellen. Az újonc környeiek idegenben nyertek a jó képességű móriak otthonában, míg a sárisápiak ismét értékes ponttal gazdagodtak. (2008.08.17.)

Tovább

Labdarúgó NB II.: Újra otthon, de vereség

 A labdarúgó NB II-ben az FC Tatabánya több, mint fél után ismét hazai pályán játszhatott. Sajnos, nem jött ki a lépés, és a gyirmótiak biztosan győztek 2-0-ra. (2008.08.17.)

Tovább

« 59/62. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió