Tenisz

Tenisz: Megyei egyéni és páros bajnokság

Nyergesújfalun rendezték meg a hagyományos Komárom-Esztergom megyei egyéni és páros teniszbajnokságot, amelyen első alkalommal megyén kívüli versenyzők is indulhattak. Így aztán a megszerzett helyezések még értékesebbek tekinthetők. (2009.06.23.)

Tovább

Tenisz: Megyei egyéni és páros bajnokság

Június 20–21-ig Nyergesújfalun rendezik meg a Komárom-Esztergom Megyei egyéni és páros teniszbajnokságot, amelyre a helyszínen lehet nevezni. (2009.06.05.).  

Tovább

Tenisz: Tanfolyamok Komáromban

  A Komáromi VSE tenisztanfolyamot szervez, amelyre minden korosztályból várják a jelentkezőket. (2009.05.29.)

Tovább

TENISZ: SZEZONNYITÓ VERSENY

  A komáromi Tempo Sport rendezi az év első szabadpályás teniszversenyét április 25-26-ig. A viadalra várják a jelentkezőket. (2009.04.18.)

Tovább

Tenisz: A Héjjas, Pataky duó sikere

 Farsangi Páros Tenisztorna - 2009 elnevezéssel rendezett versenyt a Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetség, az Almásfüzitői Sport Club és a Komárom Városi Sportegyesület. A helyszín a Tenisz Club Komarno salakos fedett pályás létesítménye volt. (2009.03.10.)

Tovább

Tenisz: Férfi páros Téli Kupa 2009

 Almásfüzitő és Komárom ad otthont 2009. február 7-én a megyei fedett pályás férfi páros teniszversenynek, amelyre január 26-ig fogadják el a szervezők az előnevezéseket. (2009.01.20.)

Tovább

Tenisz a barátság jegyében

 Észak-Komárom rendhagyó páros teniszversenynek adott otthont.  Gesztus értékűnek számít ez a viadal a magyar-szlovák helyzet elmérgesedésekor. Most a sporton keresztül bizonyították a Duna két oldalán fekvő nemzetek, hogy igenis szükség van a jószomszédi viszonyra. Az amatőr teniszezők páros viadalát a Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetség, az Almásfüzitői Sport Club teniszszakosztálya, a Komárom Városi Sportegyesület teniszszakosztálya és a Bak Norbert - Both Richárd duó rendezte. Képünkön Kara Ernő főszervező. (2008.12.28.)

Tovább

TENISZ: I. MAGYAR-SZLOVÁK PÁROS VERSENY KOMÁRNÓBAN

 2008. december 27-én érdekes tenbónsizversenyt rendeznek Észak-Komáromban. Az Amatőr teniszezők páros viadalát a Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetség, az Almásfüzitői Sport Club teniszszakosztálya, a Komárom Városi Sportegyesület teniszszakosztálya és Bak Norbert - Both Richárd rendezi. (2008.12.16.)

Tovább

Tenisz: Nagy nyergesi sikerek Bogláron

 A Balatonbogláron 180-an vettek részt az új slágernek számító mini-tenisz bajnokságokon. Idén a gazdasági nehézségek és iskola összevonások ellenére újabb 5 iskola lépett be a programba. Óriási megyei siker, hogy a nyergesújfalui Szabó Zsolt és Szabó Csongor aranyérmes lett (képünkön id. Szabó Zsolt edzővel), de a szintén nyergesi Héjjas Csongor második helyezése is nagyszerű eredmény. (2008.12.04.)

Tovább

Tenisz: Évadzáró közgyűlés Nyergesen

A Komárom-Esztergom Megyei Tenisz Szövetség 2008. december 12-én 17 órától tartja évadzáró közgyűlését Nyergesújfalun, az Ady Endre Művelődési Házban. (2008.12.01.)

Tovább

TENISZ: A ZOLTEK NYSE HÍREI

 Szép és sikeres évadot zárt a Zoltek Nyergesújfalu Sportegyesület Tenisz Szakosztálya. A továbbiakban Szabó Mihály (képünkön) szakosztályvezető fotókkal fűszerezett összefoglalóját olvashatják. (2008.12.01.)

Tovább

Tenisz: Évadzáró közgyűlés Nyergesen

 A Komárom-Esztergom Megyei Tenisz Szövetség 2008. december 12-én 17 órától tartja évzáró közgyűlését Nyergesújfalun, az Ady Endre Művelődési Házban. (2008.11.19.)

Tovább

« 8/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió