Tenisz

21. Old-boy’s Tenisztalálkozó

21. alkalommal rendezte meg a megyei teniszszövetség a Piszkenet szervezésében a háromnapos nemzetközi Old-boy’s Tenisztalálkozót, amelynek Nyergesújfalu adott otthont.  Csatay Ferencné Gizike ezúttal is győzött párosban, így ő az egyetlen, aki a hagyományos viadalon minden alkalommal az élen végzett.

Tovább

Páros teniszverseny Nyergesen

A Piszkenet Tenisz Klub 2012. október 13-án rendezi meg őszi sorsolásos páros teniszversenyét, melyre szeretettel hívnak minden kedves teniszbarátot. (2012.10.02.)

Tovább

21. Old-boy’s tenisz Nyergesen

21. alkalommal rendezi meg a megyei teniszszövetség a Piszkenet szervezésében az Old-boy’s tenisztalálkozót, amelynek az idén is Nyergesújfalu ad otthont.

Tovább

Megyei tenisz versenynaptár

Komárom-Esztergom Megyei Tenisz Szövetség Csapatbajnoki Bizottsága. 2012-es megyei tenisz versenynaptár. (2012. 05.21.)

Tovább

Tenisz a gyerekeknek

A Tatabányai Sport Club Tenisz szakosztálya  ÓVODÁS, 6-8 éves illetve a 9-12 éves gyermekek részére teniszedzést indít heti két alkalommal a Grosics Gyula Stadionban lévő teniszpályákon.(2012.04.16.)

Tovább

TENISZHÍREK NYERGESÚJFALURÓL

A nyergesújfalui teniszezők jól zárták a 2011-es évadot. A felnőtt csapatok a megyei csapatbajnokságban egy első és egy második helyet szereztek, de az utánpótlásra is büszkék lehetnek a megye tenisz fellegvárában. (2012.01.31.)

Tovább

A teniszszövetség közgyűlése

 December 31-én 17 órától tartja a Komárom-Esztergom Megyei Teniszszövetség évzáró közgyűlését. A fórum helyszíne a komáromi Molaj lakótelepi Katedra Központi  Étteremben (volt művelődési ház) lesz. (2011.11.14.)

Tovább

Párizsba Nyergesről a PiszkeNettel

Páros teniszversenyt rendeznek november 01-től 2012. március 31-ig a Nyergesújfalun a PiszkeNet Tenisz Klub sátortetős, fedett teniszcentrumában. (2011.10.27.)

Tovább

Tenisz elnökségi ülés

Almásfüzitőn tartotta a KEM Tenisz Szövetség soros elnökségi ülését, amelynek napirendje a 2011. évi megyei csapatbajnokság egyik mérkőzésének óvása volt. (2011.10.20.)                                                         

Tovább

Tenisz Duna Kupa

Esztergom adott otthont az teniszezők országos Duna Kupájának. Színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők. (2011.09.25.)

Tovább

Jubileumi Old-boy’s találkozó

Huszadik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Teniszszövetség az Old-boy’s találkozót a nyergesújfalui teniszcentrumban, a PiszkeNet Tenisz Klub nyolc, minden igényt kielégítő salakos pályáján.

Tovább

Péntektől a 20. Old-boy’s találkozó

Huszadik alkalommal rendezi meg a Komárom-Esztergom Megyei Teniszszövetség az Old-boy’s találkozót, amelyet idén is Nyergesújfalun tartanak meg szeptember 16–18-ig.

Tovább

« 4/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió