Teke

XII. Nyerges Béla Teke Emlékverseny

A Bábolna SE Teke Szakosztálya 12. alkalommal rendezte meg az ország évek óta egyik legtöbb tekézőjét megmozgató viadalát, a Nyerges Béla Teke Emlékversenyt. A vírushelyzetben is létrejöhetett a verseny, melyet szigorú egészségügyi szabályok betartásával szerveztek meg. (2021.01.25)  

Tovább

Női Teke Szuperliga

Zajlik a hölgyek tekebajnoksága és a TSC-s lányok 8:0-ás győzelmet arattak. A Rákoshegy II. csapatát fogadták itthon és győzni tudtak. (2020.11.04.)

Tovább

Teke: Győztek a tatabányai lányok

A Teke Szuperliga, női, 5. fordulójában szépen szerepeltek a tatabányaiak: BKV Előre SC–Tatabányai SC 3:5. (2020.10.11.)

Tovább

Történelmet írtak a tekés hölgyek

A Tatabányai SC hatvankét évvel ezelőtt alakult női tekeszakosztálya fennállása legjobb eredményét érte el a minap. Az FTC ellen aratott győzelmével a hölgyek a dobogó harmadik fokára állhattak. (2018.04.03)

Tovább

Bányásznapon kezdődik a tekebajnokság

A Tatabányai SC élvonalbeli női tekecsapata az elmúlt bajnokságot a hetedik helyen zárta. Ez némiképp csalódás volt a kék-fehér hölgyek számára, különösen, hogy egy-egy fontos pont megszerzése csak nüanszokon múlott. Viszont a végén az elhullajtott pontok „fényesebb” helyezésekbe kerültek. (2017.08.20)

Tovább

Tekés projektzáró Oroszlányban

Március elején kezdődött az OSZE tekeszakosztálya által szervezett öthetes, "Teke-élet-egészség" elnevezésű rendezvénysorozat, aminek projektzárójára várták a gimnázium nagytermébe az intézmény diákjait, illetve a város és a járás iskolásait. (2017.04.10)

Tovább

Teke: javított az Oroszlány

Javított az Oroszlány az NB I. Keleti csoportjában, amely a Kazincbarcika elleni vereség után ezúttal simán verte a Vízművek csapatát és továbbra is a harmadik helyen áll a bajnokságban. Továbbra sem megy a Bábolnának, amely hazai környezetben szenvedett súlyos vereséget az egy hellyel előtte álló Ceglédtől. (2017.03.02)

Tovább

Országos Tekeverseny indul Tatán

A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület Titánok Baráti Tekeklub a Tatai Tekepálya megnyitásának 25 éves évfordulója alkalmából Nyílt Országos Tekeversenyt hirdet II. Tatai Honvéd Kupa néven 2016. november 11-13. között. A megmérettetésnek természetesen a Nemzeti Sportközpontok Tatai Edzőtáborában működő tekepálya ad otthont. A verseny célja az amatőr indulók versenyzési lehetőségének biztosítása. A nevezés részleteiről cikkünkben olvashatnak. (2016.10.19.)

Tovább

Jól szerepeltek a KEM-i tekecsapatok

Férfi felnőttcsapataink a középmezőnyben végeztek a mögöttünk hagyott szezonban az NB-s tekebajnokságokban, az utánpótlás pedig remekelt: az Oroszlány arany-, a Nyergesújfalu ezüstérmet szerzett. (2016.07.29)

Tovább

Megyei küldötteket választott a SOSZ

Tatabányán, A Vértes Agorájában tartották a SOSZ (Sportegyesületek Országos Szövetsége) megyei küldöttválasztó gyűlését, melyen az 1989-ben alapított szervezet elnöke, a hivatalát 2015 decembere óta betöltő dr. Deutsch Tamás is részt vett. Az elnök megnyitó beszédében elmondta, hogy munkájával új lendületet kíván adni a szövetségnek, melynek legfontosabb feladata a magyar egyesületi rendszer megerősítése lesz a közeljövőben. (2016.04.11.)

Tovább

Állatorvos-Agrár sportos találkozó Tatán

Tatát egyre több szervezet, társaság találja meg, hogy a vizek városában ünnepeljen egy-egy alkalmat, vagy éppen nagy találkozót rendezzen. Ez pedig idegenforgalmi szempontból nem mellékes. (2014.09.12.)

Tovább

Terítéken a helyi közforgalom

Rendkívüli testületi ülést tartott a tatai önkormányzat, amely csak két, de nagyon fontos napirendi pontot tárgyalta. AVértes Volán Zrt. beszámolójával kezdődött, amelyben közlekedési társaság Tata 2013. évi helyi közszolgáltatási tevékenységét ismertette. A második napirendi pontban a helyi közforgalmi normatív támogatási igény benyújtásáról döntöttek. (2014.05.28.)

Tovább

« 1/2. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió