Röplabda

Szezonzáró röplabda Tatán

A Tatai AC röplabda-szakosztálya szezonzáró versenyt rendezett mini és gyermek korosztályú leánycsapatok részére. A tornán a környékbeli településekről – Tatabánya, Naszály, Vértesszőlős – hat iskolából, csaknem nyolcvan gyermek vett részt a tatai Vaszary--iskolában. (2014.06.12.)

Tovább

A polgármester ajándéka Szonjának

A Humanitás SE boccia szakosztályának 10 éves jubileumát ünnepelték a Tatabányán, a városházán. A gálán a csapatot támogató személyeket és szervezeteket köszöntötték, de a vendégek a játékból is kaptak ízelítőt. (2014.03.26.)

Tovább

Bronzérem a Magyar Kupában

A Dági KSE NB I-es férfi röplabdacsapata, mint tavaly, ezúttal is a 3. helyen végzett a Magyar Kupában. A dágiak az első osztályának alapszakaszában a harmadik helyen végeztek. (2014. 02. 17.)

Tovább

Könnyed dági győzelem Debrecenben

A férfi röplabda NB I. alapszakaszának utolsó előtti mérkőzésén esélyt sem hagyott a Dág a debreceni egyetemistáknak. Ötvenkilenc perc tiszta játékidő elegendő volt a három pont megszerzéséhez. (2014.01.30.)

Tovább

Hatalmas dági röplabdás bravúr

A bajnoki címvédő Kaposvár vendégjátékára sokan kilátogattak a dági sportcsarnokba, ahol - nagy meglepetésre - a hazai csapat diadalmaskodott a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. (2014.01.19.)

Tovább

Menetelnek a dági röplabdások

A férfi röplabda NB I., 8. fordulójában ismét remekeltek a dágiak, és idegenben nyertek 3:0-ra. Ezzel továbbra is listavezető  Szauter Ferenc legénysége. (2013.11.13.)

Tovább

Továbbra is élen a dági röpladások

A férfi röplabda NB I., 8. fordulójában a dágiak magabiztos győzelmet arattak, és továbbra is listavezetők az élvonalban. (2013.11.04.)

Tovább

Két új szakosztály a TAC-nál

Röplabda és szabadidős sportszakosztállyal bővül a Tatai AC az ősszel, így a 103 éves egyesület a következő szezonban már hat szakosztállyal folytatja a munkát. (2013.08.04.)

Tovább

Bravó dági röpisek!

Sporttörténelmet írtak a dági férfi röplabdások. Hatalmas küzdelemben legyőzték a Dunaferr csapatat, és megnyerték a harmadik helyezést. (2013.04.22.)

Tovább

Ma lesz a sorsdöntő mérkőzés

A Dunaferr négy szettben legyőzte a vendég Dágot a férfi röplabda NB I bronzéremért zajló, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcának negyedik mérkőzésén, ezzel egyenlített. A bronzérem sorsa így a hétfői, dági ötödik (18.00) meccsen dől el. (2013.04.22.)

Tovább

Jó pozícióban a dágiak

A Dági KSE 3:1-re nyert a vendég Dunaferr ellen a férfi röplabda NB I-ben, így összesítésben 2–1-re vezet az egyik csapat harmadik sikeréig tartó bronzcsatában. (2013.04.17.)

Tovább

Egyenlített a Dunaferr

A Dunaferr hazai környezetben öt játszmában nyert a Dág ellen a férfi röplabda NB I bronzmérkőzésének második felvonásán, ezzel egyenlített az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. (2013.04.14.)

Tovább

« 3/7. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió