Röplabda

Javított a Dági KSE

A Kaposvár elleni vereség után hazai pályán javított a Dági KSE a férfi röplabda NB I-ben. A jó erőkből álló MAFC csapatát verték magabiztosan. (2015.11.01.)

Tovább

Negyedik lett a Dági KSK

Befejeződtek a férfi röplabda NB I-ben a rájátszás küzdelmei. A Dági KSK végül az előkelő 4. helyen végzett, bár volt esélye a korábbiakban (2-1-re vezetett a Kazincbarcika ellen), hogy érmes legyen. A Magyar Kupában is helytállt és bronzérmet szerzett a Dági KSK(2015.05.03.)

Tovább

Hatalmas dági bravúr

A férfi röplabda NB I. 3. helyéért rájátszásában a Dági KSE hatalmas küzdelemben nyert Kazincbarcikán, így szerdán, hazai meccsén megszerezheti a végső győzelmet. (2015.04.27.)

Tovább

Egyenlített a Dág

A Dág hazai környezetben négy játszmában nyert a Kazincbarcika ellen a férfi röplabda NB I bronzéremért zajló párharcának második mérkőzésén, ezzel egyenlített az egyik fél harmadik sikeréig tartó sorozatban. (2015.04.23.)

Tovább

Még lehet javítani

Megkezdődött a férfi röplabda NB I-ben a rájátszás a 3. helyért. A dágiak Kazincbarcikán kezdtek, és 3:0-s vereséget szenvedtek. A három győzelemig tartó párharc állása: 1–0 a Vegyész RC Kazincbarcika javára. (2015.04.19.)

Tovább

Bronzért küzdenek a dágiak

Ahogyan az várható volt, a Fino Kaposvár és a Kecskeméti RC is győzni tudott az elődöntő harmadik mérkőzésén, így mindkét gárda 3:0-s összesítéssel került a bajnoki döntőbe, s sorozatban nyolcadszor mérkőznek meg a fináléban az aranyéremért. A Vegyész RC-Kazincbarcikának és a Dágnak maradt a bronzmérkőzés. (2015.04.06.)

Tovább

Jobb volt Dágon a Kaposvár

Két elődöntőt játszottak le szerdán a férfi röplabda NB I-ben. Mindkét találkozón a vendégcsapat, azaz a címvédő Kecskemét és az alapszakasz-győztes Fino Kaposvár győzött, azaz már 2–0-ra vezetnek összesítésben a három győzelemig tartó párharcokban. (2015.04.02.)

Tovább

Elődöntőben a Dág röpisei

A Dág bejutott a legjobb négy közé a férfi röplabda NB I-ben, miután negyeddöntős párharca negyedik, hétfői felvonásán magabiztos győzelmet aratott a MAFC otthonában. (2015.03.24.)

Tovább

Nyertek a dági röplabdások

Lejátszották a férfi bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzéseit. A négyből három párharc eldőlt: a címvédő Gorter Kecskemét a Vegyész RC-Kazincbarcikával mérkőzik a döntőbe kerülésért, míg a Fino Kaposvár várja még ellenfelét, amely a Dág–MAFC párharc győztese lesz. (2015.03.20.)

Tovább

Bronzérmes dágiak

Megismételte tavalyi nagyszerű teljesítményét a Dági KSE NB I-es röplabdacsapata. A Magyar Kupában megszerezték a bronzérmet Szauter Ferenc tanítványai. (2015.02.17.)

Tovább

Bronzért a Magyar Kupában

A férfi röplabda Magyar Kupában a Dági KSK Kaposvárott próbált szerencsét, az ország első számú együttesénél. Derekasan helytálltak, ám kikaptak, így a bronzéremért csatázhatnak a továbbiakban. (2015.02.06.)

Tovább

Kis híján nagy dági bravúr

Közel volt a nagy bravúrhoz a Dági KSE NB I-es férfi röplabdacsapata, amely csak 3-2-re kapott ki a legjobb magyar együttestől, a Fino-Kaposvártól. (2015.02.02.)

Tovább

« 2/7. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió