Ökölvívás

Két tatai bunyós az Eb-n

Kecskeméti Martin és Kecskeméti Ronald, a TTT-HSE ökölvívói egész évi kiváló teljesítményeik után utazhattak az oroszországi Anapa-ban rendezendő serdülő kontinensbajnokságra. (2015.11.02.)

Tovább

Roland magyar bajnok

  I Ismét hallattak magukról a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület ökölvívói. A pápai Patent Griff viadalról három arany- és egy ezüstéremmel tértek haza. (2015.10.01.)                

Tovább

Tar Sándor ezüstérmes

Ausztriában rendezték a 2015. évi Nemzetek Kupája ökölvívó versenyt. A magyar válogatott 4 versenyzőt nevezett a Wiener Neustadt-i versenyre. A 4 versenyző között szerepelt a Földi Imre Sportösztöndíjas Tar Sándor is, aki a Tatabányai SC  versenyzője. (2015.09.11.)

Tovább

Bunyó a Gyémánt Fürdőn

A Tatabányai SC ökölvívó szakosztálya negyedszer rendezte meg a Beach Box gálát. A hazai versenyzőkön kívül az ország számos pontjáról érkeztek indulók, ráadásul az olasz–magyar junior és ifjúsági női válogatott összecsapáson is szurkolhatott a közönség. (2015.08.15.)

Tovább

Tataiak a válogatottban

Kecskeméti Martint és Kecskeméti Ronaldot, a Tatai Tömegsport és Tájfutó HSE bunyósait meghívták az ökölvívó serdülő válogatott tatai edzőtáborozására. (2015.06.25.)

Tovább

Tar Sanyi remeklése

Az ország egyik legrangosabb ökölvívó eseményére nagy létszámú versenyző nevezett, ahol is 202 résztvevő mérlegelt. A kiemelt versenyen 4 tatabányai versenyző indult a bajnoki cím megszerzéséért. Vörös Róbert, Szabó Bence, Tar Sándor (képünkön jobbra), Dér József. (2015.06.20.)

Tovább

Bizalom ZRT. Kupa

Budapesten, a Madárfészek Sportakadémián rendezték meg a Bizalom Zrt. Kupa és a Női Budapest Bajnokságot, melyen a szervezők 167 induló részvételét regisztrálták. A Tatabányai Sport Club ökölvívó szakosztályát ketten képviselték, akik szép eredményeket értek el. (2015.06.19.)

Tovább

Kecskeméti újabb diadala

Budapesten rendezték a kiemelten kezelt régiós válogatottak  versenyét, amelyen a tatai Kecskeméti Martin nagy sikert ért el. Áprilisban még s 44,5 kilogrammban lett diákolimpiai bajnok, ezúttal, fogyasztása után a 43 kilósok mezőnyében indult. (2015.05.25.)  

Tovább

U21-es ökölvívó magyar bajnokság

Új kezdeményezés volt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség részéről, hogy külön a fiatal felnőtt ökölvívók számára kiírt magyar bajnokság több fordulós rendszerben, az év során folyamatos verseny lehetőséget biztosítson.  Tar Sándor (képünkön jobbra) Némeországban jeleskedett. (2015.04.27.)

Tovább

Címvédés és újabb siker

A hétvégén rendezték meg Győrben az utánpótlás diákolimpiát, amelyen óriási mezőny jött össze. 376 fő indult két korcsoportban. A tataiak négyen neveztek a viadalra. Ragyogóan szerepeltek, egy arany- és egy ezüstérmet szereztek. (2015.04.06.)

Tovább

III. Richter Tibor-emlékverseny

Immár 3. alkalommal rendezték meg Tatabányán a Richter Tibor Ökölvívó Emlékversenyt. A névadó a TSC ökölvívó szakosztályának korábbi versenyzője, aki később vezetője majd halálának napjáig edzője és segítője volt a sport klubnak. (2015.03.29.)

Tovább

Bunyós érmek Észak-Komáromból

A hét végén nagyszabású nemzetközi boksztornán vett részt Észak-Komáromban a tatai (tatabányai) gárda. Az eseményre 118 versenyző nevezett. A Tatai Tömegsport és Tájfutó HSE nyolc ökölvívóval vett részt a versenyen. (2015. 03.18.)

Tovább

« 3/13. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió